Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

zadnje dodano

 • Bauhaus in nemški turizem: Prvi naslov sodobnega stanovanja

  Bauhaus in nemški turizem: Prvi naslov sodobnega stanovanja

  Dessau je prava romarska meka za arhitekte, oblikovalce in vse druge, ki jih zanimata zgodovina sodobnega stanovanja in oblikovanja ter nastanek sloga, ki mu pravijo klasična moderna.

 • V mestnem jedru Kranja je zaživela LesnaVesna

  V mestnem jedru Kranja je zaživela LesnaVesna

  Unikatni leseni izdelki LesnaVesna so po novem na voljo tudi v novi prodajni galeriji v starem mestnem jedru Kranja.

 • Restavracija bratov Messi

  Restavracija bratov Messi

  Slavni nogometaš Lionel Messi je skupaj z bratoma v Barceloni odprl restavracijo z inovativno notranjostjo. Zasnovali so jo po vzoru klasičnih tapas barov, a v nekoliko bolj sproščenem in zabavnem vzdušju.

 • Nova keramika iz Valencie

  Nova keramika iz Valencie

  Najnovejši trendi, ki so te dni na ogled na sejmu keramičnih ploščic in kopalniške opreme, narekujejo vse manj izčiščenih in minimalističnih oblik, prevladujejo pa keramične ploščice, ki iščejo navdih v tradicionalnih vzorcih in barvah.

 • Preobrazba stare lesene lope

  Preobrazba stare lesene lope

  Tik pod streho stare in razpadajoče lesene lope iz leta 1934 je nastal prostoren delovni prostor in soba za goste, spodaj pa vrtna lopa in igralnica za otroke.

 • Deloindom izide 1. marca

  Deloindom izide 1. marca

  Naslednja številka priloge Deloindom bo Delu in Slovenskim novicam priložena 1. marca 2017.

arhiv

Pages