3. 7. 2012 | Besedilo: Maja Prijatelj, Delo
sirarstvo Orešnik, kmetija Pri Malnarju, Pr Konc, cvetlični med, Srečko Zalaznika
Dobrote iz dežele Ljubljanske
3. 7. 2012 | Besedilo: Maja Prijatelj, Delo
sirarstvo Orešnik, kmetija Pri Malnarju, Pr Konc, cvetlični med, Srečko Zalaznika
Ko ne vemo več, ali je zrezek, ki ga prežvekujemo, iz mesa ali gume, vsi siri pa imajo enak okus ne glede na blagovno znamko, je morda pravi čas za lov na magdalenice iz otroštva. Tokrat smo obiskovali rejce živine in drobnice, pridelovalko mleka in mlečnih izdelkov ter čebelarja.
V drugi reportaži o ponudbi hrane v okolici Ljubljane o tem, na katerih dvoriščih se pasejo krave, ovčke, koze in zarojijo čebele.
Več v torkovi tiskani izdaji Dela ali na www.delo.si.