IŠČETE:

Setveni koledar – april 2018

V biodinamičnem setvenem koledarju Marije Thun so podatki o primernem času za delo z rastlinami na voljo za vsak dan ...

Preberite več >

VIDEO: Če se bo drevo divje obraslo, smo odrezali preveč lesa

Spomladanska rez sadnega drevesa je namenjena oblikovanju in osvetlitvi krošnje, z njo razredčimo cvetne brste za let...

Preberite več >

Tečaj obrezovanja sadnega drevja

V Biotehničnem centru Naklo 15. februarja, od 15. do 19. ure, organizirajo tečaj obrezovanja in nege sadnega drevja. ...

Preberite več >

Vrtni izziv: Delo v sadovnjaku spomladi

Konec zime in prihajajoča pomlad sta s toplimi in sončnimi dnevi idealna za delo v družinskem sadovnjaku. Med glavna ...

Preberite več >

Goji režemo na reznike

Jagode goji sicer sodijo med razhudnike, a jim nosilni poganjek oleseni v debelce, iz katerega izraščajo stranski pog...

Preberite več >

VIDEO: Kako obrežemo breskev

Breskev v primerjavi z drugimi sadnimi drevesi močneje obrežemo, saj je prirastek lesa in mladih poganjkov čez sezono...

Preberite več >

Osnove rezi: Abeceda ni zahtevna

Pri obrezovanju sadnega drevja je najpomembnejše, da znamo razlikovati nerodni les od rodnega – seveda si želimo čim ...

Preberite več >

Rez sadnega drevja v živo

S sončnimi marčnimi dnevi dobiva narava res pravi zamah – poganjki na golem drevju imajo vsak dan lepši barvni nadih ...

Preberite več >

Rez sadnega drevja po žledu: Ukoreninjena drevesa lahko rešimo

Poklicni sadjarji obrezujejo sadno drevje marsikje že januarja, za ljubitelje pa je primernejši čas od marca do začet...

Preberite več >

Prikazi rezi sadnega drevja

Med izobraževanji in delavnicami, namenjenimi ljubiteljskim vrtnarjem in sadjarjem, so vsako leto najbolj obiskani pr...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE