Pravila in pogoji nagradne igre

OKRASNE TRAJNICE

Pravila nagradnega kviza »Okrasne trajnice«

(v nadaljevanju: pravila)

I. Organizator nagradnega kviza

Organizator nagradnega kviza »Okrasne trajnice« (v nadaljevanju: nagradna igra) je podjetje Delo d.o.o., Dunajska 5, 1509 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator). V okviru nagradnega kviza uredništvo Delaindom na spletni strani www.deloindom.si od 3. 10. 2017 do vključno 15. 10 2017 zastavi nagradno vprašanje.

II. Trajanje nagradnega kviza

Nagradni kviz »Okrasne trajnice« traja od od 3. 10. 2017 do vključno 15. 10 2017.

III. Definicije pojmov

Pravila nagradnega kviza (v nadaljevanju pravila) definirajo postopke in pogoje, po katerih udeleženec sodeluje v nagradnem kvizu »Okrasne trajnice«. Veljavna pravila in pogoji sodelovanja so objavljeni na spletnih straneh www.deloindom.si in dostopni na sedežu organizatorja nagradne igre in medijskega pokrovitelja nagradne igre v  oddelku Marketing.

IV. Sodelovanje v nagradni igri

Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s pravili.

V nagradni igri lahko sodeluje fizična oseba, ki je rezident Republike Slovenije in ki v času trajanja nagradne igre pravilno odgovori na zastavljeno vprašanje. V času trajanja nagradne igre bomo objavili eno vprašanje. 

Vprašanje bo v času trajanja nagradne igre objavljeno na spletni strani www.deloindom.si. Nagradna igra poteka do vključno 15. 10.  2017.

Za sodelovanje v nagradni igri je treba na prijavnico pripisati osebne podatke: ime in priimek, ulico, poštno številko, kraj, e-poštni naslov ter telefonsko številko.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju ter medijskem pokrovitelju nagradne igre, in njihovi bližnji svojci.

V. Postopek izbora nagrajenca 

Izmed sodelujočih, ki bodo sodelovali v nagradni igri pod pogoji, opisanimi pod točko IV in bodo pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, bomo z žrebom razdelili 10 nagrad.

 

Razpisane nagrade:

- 1 in 2. nagrada - komplet knjig Najlepše slovenske prenovljene hiše 1 in 2 

- 3. nagrada - knjiga Doma je najlepše 

- 4. nagrada - knjiga Praznovanje pomladi in velike noči 

- Od 5. do 8. nagrade - knjiga Peter Prevc 

- 9. in 10 nagrada - uporabna nagrada časopisne hiše Delo d.o.o.

Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z izborom nagrajenca in pravili je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in pritožbe niso možni.

VI. Objava nagrajencev

Rezultati nagradne igre bodo objavljeni 17. 10. 2017 na spletni strani www.deloindom.si

VII. Nagrada in prevzem nagrad

Organizator nagradne igre bo nagrajencem v desetih dneh po objavi rezultatov dostavil nagrade.

Nagrajenci prevzamejo nagrado v skladu s pravili, ki veljajo za prevzem. Nagrada ni prenosljiva in ni izplačljiva.

Če nagrajenec ne sprejme pravil akcije ter pravil za prevzem, ni upravičen do nagrade.

Vsem sodelujočim organizator zagotavlja enake možnosti za pridobitev nagrade.

Če se podatki osebe na osebnem dokumentu ne ujemajo s podatki o nagrajencu, ta ni upravičen do prevzema nagrade in se mu je ne podeli.

Če nagrajenec po objavi rezultatov ni dosegljiv ter je s tem organizatorju onemogočeno distribuiranje nagrade, nagrajenec od organizatorja ni več upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade. V tem primeru se nagrada ne podeli.


Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade niti, če se:
• pojavi razlog za dvom o istovetnosti podatkov udeleženca,
• ugotovi, da je udeleženec sodeloval v nasprotju s temi pravili.

VIII. Drugi stroški ob prevzemu nagrade

Akontacijo dohodnine, povezano z izplačilom nagrad, v celoti nosi organizator nagradne igre.

IX. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri dovoli organizatorju nagradne igre in medijskem pokrovitelju, da se, če je izžreban, njegovi podatki, to so ime, priimek, kraj, izjava o zadovoljstvu z izdelkom ter njegova fotografija objavijo v edicijah Dela d.o.o., in na spletni strani www.deloindom.si.

 

Organizator akcije se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni in se strinjajo, da organizator nagradne igre Delo d.o.o. posredovane osebne podatke uporablja in shranjuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženec dovoljuje, da Delo d.o.o navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke organizatorja in partnerskih podjetij organizatorja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabljata za neposredno trženje. Navedene osebne podatke lahko Delo d.o.o hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve udeleženca. Na podlagi 73. člena ZVOP-1 lahko posameznik kadar koli zahteva popravek ali izbris podatkov, in sicer pisno na naslov: Delo d.o.o Dunajska 5, Ljubljana. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

 

X. Kršitve pravilnika

Morebitne napake v delu in pri izvedbi akcije bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi navadami. Pri hujši kršitvi tega pravilnika lahko komisija razveljavi del ali celotno akcijo in jo z ustreznimi popravki ponovi.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni mogoče spremeniti.

XI. Pritožbe

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z akcijo.

Vsak sodelujoči lahko kadarkoli pisno zahteva, da organizator nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvesti (3. odstavek 72. člena ZVOP-1).

Vse pritožbe in reklamacije glede organizacije nagradne igre rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator nagradne igre zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem roku in o tem obvestil udeleženca.

XII. Spremembe pravil in pogojev

Organizator nagradne igre lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki ali vzroki na strani javnosti.

Organizator nagradne igre bo o vseh spremembah in novostih obveščal udeležence z objavami na spletni strani www.deloindom.si.

 

XIII. Privolitev sodelujočih

 

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z akcijo.

Vsak sodelujoči lahko kadarkoli pisno zahteva, da organizator nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvesti (3. odstavek 72. člena ZVOP-1).


Ljubljana, 3. oktober 2017

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE