IŠČETE:

Francosko sodišče prepovedalo prodajo herbicida z glifosatom

Francosko sodišče je razveljavilo dovoljenje za prodajo spornega herbicida Roundup, češ da regulatorji pri podelitvi ...

Preberite več >

Več fižola in manj mesa - recept za človeka in Zemljo

Ljudje morajo pojesti več fižola in leče ter manj rdečega mesa, če želijo zaščiti Zemljo in lastno zdravje, opozarjaj...

Preberite več >

Ekološko kmetovanje vedno bolj v ospredju

Ekološko kmetovanje je bistvenega pomena za trajnostno kmetovanje in pridelavo visoko kakovostnih pridelkov in Sloven...

Preberite več >

Kolumna Jerneje Jošar: Za dober začetek

Začetek novega leta je skorajda vedno povezan z zaobljubami in željami. Pri nas, ki radi vrtnarimo, so želje povezane...

Preberite več >

Na novih razpisih za kmetijstvo na voljo dobrih 23 milijonov evrov

Ministrstvo za kmetijstvo je 28. decembra v uradnem listu objavilo razpisa za naložbe v kmetijska gospodarstva in v p...

Preberite več >

Setveni koledar – januar 2019

V biodinamičnem setvenem koledarju Marije Thun so podatki o primernem času za delo z rastlinami na voljo za vsak dan ...

Preberite več >

Kolobar načrtujmo pred sezono

Če z načrtom setev odlašamo v začetek sezone, nam marsikdaj zmanjka časa in prostora na gredicah za dobro razporedite...

Preberite več >

Kolumna Jerneje Jošar: Pri vzgoji sadik igra glavno vlogo svetloba

Tako, zimski solsticij ali zimski Sončev obrat je za nami! Dan, ko je dnevna svetloba najkrajša, noč pa najdaljša, se...

Preberite več >
  • 18. 12. 2018

Biološko dinamično kmetijstvo: Najstarejša ekološka metoda

Biološko dinamična metoda kmetovanja velja za najstarejšo, najbolj temeljito raziskano in v vseh podnebnih razmerah p...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE