Uvelo, gnilo in poškodovano živilo ne sodi na prodajne police

1. 12. 2011 | Besedilo: Jasmina Bevc Bahar, Zveza potrošnikov Slovenije

gnilo živilo, sadje, zelenjava

Ste tudi vi kdaj izbrali zelenjavo, ki je imela že posamezne uvele, gnile liste in ste jih pred tehtanjem odstranili, ob tem pa doživeli negativen odziv s strani prodajalcev?

Situacija resda ni prijetna, pa vendar ste naredili edino prav oz. ste opravili delo, ki bi ga moral trgovec.

Gnilo, uvelo, poškodovano živilo ni primerno za uživanje in je lahko potencialno nevarno za zdravje . Tako ima potrošnik vso pravico odstraniti tiste dele živila, ki niso primerna za uživanje, pred nakupom.

Več na www.delo.si!

Deli na facebooku

Deli na drugih omrežjih

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE