Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Spalnice iz Milana

Razstavni prostori podjetij, ki imajo v svoji ponudbi opremo za spalnice, so si bili tokrat precej podobni, saj so na njih prevladovali umirjeni odtenki in udobne postelje. Več kot dovolj za prijeten počitek.

Postelje so velike in mehko oblazinjene. Oblečene so lahko v tekstil ali usnje. Prav tako ne sme manjkati vzglavje, ki je enako kot okvir postelje oblazinjeno. Posteljnina po slogu in videzu izvira iz podobnega koncepta umirjenih barv in naravnih materialov. Namesto klasičnih nočnih omaric so največkrat kakšne bolj neobičajne in nikakor ne enake, nadomesti jih lahko tudi stol ali kakšna druga odlagalna površina. V novi spalnici ne sme manjkati niti kakšen lep predalnik, stoječa lučka in preproga, da zjutraj, ko se zbudimo, stopimo na mehka tla.

A. Z.