Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Med mladimi talenti

Sejem Tendence na sejmišču v Frankfurtu daje priložnost tudi mladim še neuveljavljenim oblikovalcem. Tokrat je svoje kreativne zamisli predstavilo 31 talentov.

Tako imajo priložnost srečati se potencialnimi naročniki in predstavniki podjetij, ki bi morda njihov izdelek poslali v proizvodnjo ali jih najeli za kakšno drugo sodelovanje. Med razstavljenimi deli teh 31 oblikovalcev so bili tako izdelki za dekoracijo doma, porcelan, kosi pohištva kot tudi nakit. Največkrat uporabljena materiala sta porcelan in steklo, vse več pa se jih odloča tudi za 3D-tiskanje, zlasti pri izdelavi nakita. nekatere zamisli so izvirne, druge že videne, tu in tam pa tudi kakšna duhovita.

A. Z.