Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Kako odstraniti madeže?

Ali kdo ve, kako odstraniti madeže borovničevca s toplega poda in oljne madeže s pralnih plošč?

Kako očistiti marmornata tla? 1

V starejši hiši je po tleh v notranjih prostorih (sobe, kopalnice, hodnik) položen bel in črn marmor, na katerem so po približno 20 letih ostali madeži, ki jih ne znam oziroma ne morem očistiti s

Madeži na kamnu 5

Zanima me, kako bi očistil bel kamen na grobu. Opažam, da je vedno več črnih pik (madežev). Poskušal sem že z različnimi čistili, pa nisem uspel.

Madeži rje na perilu

Zanima me, kako odstraniti madeže rje (rumeno rjavi madeži) na posteljnini in spodnjem perilu? Zakaj so se ti madeži pojavili? Kaj narediti s perilom, posteljnino in kuhinjskimi krpami?

Rjasti madeži na jedilnem priboru 4

Zakaj je po pranju v pomivalnem stroju na jedilnem priboru vse polno rjastih madežev? Pribor je iz kakovostnih materialov, uporabljam pa pralna sredstva calgon. Ostanke hrane vedno sperem.