Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Namakanje vrta z odpadno vodo

Z odpadno vodo iz 700-litrskega soda želim samodejno namakati paradižnik na vrtu. Pipa na sodu je 55 centimetrov nad zemljiščem. Na trgu so v prodaji porozne cevi in cevi za namakanje kap na kap.

Potrebujem nasvet 1

Potrebujem nasvete in pomoč pri ekološki pridelavi zelenjave na svojem podeželskem vrtu 12 km od Ljubljane. Pokličite na tel. št. 041/652 258.

Kdo nam pomaga urediti vrt?

Pred nekaj meseci smo izgubili družinskega člana, ki je skrbel za veliko njivo s poljskimi pridelki.

Težave z mački

Kako naj preprečim, da mi na vrtu muce ne bodo razkopavale grede?

Iščem vrtiček

V okolici Ljubljane iščem vrtiček z utico ali manjši vikend. Če to kdo odstopi, naj pokliče na tel. št. .

Oddate gredico?

Oddate gredico? Želela bi kos vrta ali njive v velikosti od šest do osem kvadratnih metrov.

Kako pregnati mačke 3

Ob našem bloku imamo stanovalci urejene gredice, na katerih pridelujemo različno zelenjavo in gojimo rože.

Ekološko vrtnarjenje 2

Zanima me ekološko vrtnarjenje, pravzaprav si želim večji hišni vrtiček. Na razpolago imam kar veliko zemljišča, vendar potrebujem tudi neoporečno zemljo.

Nadležni polži 3

Na vrtu se ne morem znebiti nadležnih polžev. So črni in sivi, brez hiške, veliki do 20 milimetrov. Polžemor ne pomaga. Mož jih v eni noči pobere tudi do 80.

Kako odgnati pse in mačke 1

Z njiv, travnikov in vrta bi rada odgnala pse in mačke, saj vsepovsod puščajo iztrebke. Nekaj je potepuških živali, brez lastnika.

Pages