Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Passiflora incarnata

 Iščem seme ali rastlino Passiflora incarnata. Ali jo kdo ima oziroma ve, kje bi jo dobila?

Koničasto rdeče zelje

Pred nekaj leti sem kupila seme koničastega rdečega zelja – semenarna Immergrün. Ali morda kdo od bralcev pozna to vrsto in ve, kje bi ga dobila, kajti v vrtnih centrih ga ne najdem več.

Bučno seme in fižol

Ali kdo ima nekaj semen okrasnih buč in starejše sorte visokega fižola za saditev? Pokličite na tel. št. 031/469 279. 

 

Seme buče velikanke

Nikjer ne morem dobiti semen buče velikanke. Zelo bi bila vesela, če jih kdo ima in mi odstopi nekaj semen. Za prijaznost že vnaprej hvala, stroške pošiljanja povrnem. Pokličite na tel. št.

Seme solkanskega radiča

Že nekaj let brez uspeha iščem seme solkanskega radiča, zato prosim bralce za seme ali nekaj sadik. Živim na Krasu. Pokličite na tel. št. 040/775 737.

Prleški luk

Bralke prosim za seme ali čebulček ptujske rdeče čebule, po domače prleškega luka. Seme ali čebulček bi zelo rada kupila, pa se ne enega ne drugega nikjer ne dobi.

Okra 2

Ali kdo ve, kje bi lahko dobila rastlino okra (bamija)?