Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Artritis na prstih rok

Muči me artritis na prstih rok, posebno na desni roki. Otekli sklepi me zelo bolijo. Ali ima kdo od vas podobne težave, da mi svetuje, s čim naj si lajšam bolečine?

Suha koža na rokah 2

Prepričan sem, da kdo ve, kako se znebiti suhe kože na rokah; še posebno hudo je pozimi, ko mi iz rane teče kri. Gel urgo, ki ga kupim v lekarni, peče, zalepi in zraven poči.

Tresenje rok 3

Veliko nasvetov sem že prebrala v tej cenjeni rubriki, zdaj pa sem primorana poiskati nasvet tudi zase. Roke se mi čedalje bolj tresejo, opažam, da se mi začenja tresti tudi glava.

Otekanje členkov na rokah 4

Ima kdo izkušnje z otekanjem členkov na rokah? Bila sem že pri zdravnikih, na rentgenu, zdaj pa bi rada poskusila še s kakšnim domačim zdravilom.

Karitejevo maslo 2

Pred časom je g. Miro za suhe roke priporočal nerafinirano karitejevo maslo. Našla sem samo rafiniranega in bi rada izvedela, kje se dobi nerafinirano.