Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Plesen zaradi poplave 2

Pozdravljeni.

Težave s plesnijo 4

Bralce priloge Deloindom, ki so imeli težave z notranjo vlago (kondenz) in s plesnijo na stenah, bi prosil za nasvet, kako so se nadloge znebili.

Plesen v kabini za prhanje 2

V kopalnici imamo kabino za prhanje Kolpa san. Na silikonskem tesnilu med kadjo in ploščicami se nam kljub rednemu čiščenju nenehno pojavlja plesen.

Plesen v stanovanju 1

Ali kdo ve, kaj bi pomagalo proti vlagi in plesni v stanovanju, ki se pojavi v kotu blizu okna, zlasti pozimi, poleti ne.

Plesen v tuškabini 2

Po vogalih v tuškabini se nam pojavlja plesen, ki kljub rednemu čiščenju z uporabo različnih čistil ne izgine. Nasprotno - vedno slabše je.

Plesen na tekstilu

Več let sem imela v omari spravljene platnene prte. Na njih so opazne rjavkaste pikice - ker je omara vlažna, predvidevam, da gre za plesen.

Kako očistiti fuge? 3

Kako se učinkovito odstranijo stare fuge med ploščicami, na katerih se je nabrala plesen?

Plesen v kopalnici 1

Stanujem v bloku in kopalnica nima okna. Na robovih kabine za prhanje se na silikonski zaščiti nabira plesen, ki je ne morem očistiti.

Notranji zidni omet odpada

V Istri na Hrvaškem imamo manjši počitniški (vrstni) apartma, ki so ga zgradili v 80. letih prejšnjega stoletja.

Plesen na nageljnih

Ali kdo ve, zakaj je gorenjske nageljne napadla plesen. Kako plesen odpraviti in kako nageljne prezimiti? Zanima me tudi, kako naj prezimim čebulice gladiol.