Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Lajšanje bolečin po zlomu palca

Pozdravljeni, zanima me, kako bi si ublažila bolečino zaradi zloma palca na nogi?
Lp

Sanacija balkona 1

Potrebujem mojstra za sanacijo balkona, ki mi malo že pušča.

Poni kolo

Če ima kdo doma poni kolo, ki ni več v voznem stanju in mi ga je pripravljen odstopiti, naj me, prosim, pokliče na tel.št. 040/463/656

Papirnati prtički

Pozdravljeni, zbiram papirnate prtičke za nadaljne ustvarjanje in prosim dobre ljudi, da me pokličejo na tel.: 041/262-965.

Najlepša hvala,
Tanja

Žulji 2

Pozdravljeni!

Čiščenje ovčje kože 1

Rada bi izvedela, kako naj očistim ovčje kože, da bodo spet lepo bele. Oprati se jih ne da, kemična čistilnica jih ne očisti.

Pehtran 1

Prijateljica ima na vrtu že nekaj let pehtran, ki pa letos ne diši več. Ali morda kdo ve, kaj je z njim narobe?

Svetilka palček

Pred približno dvajsetimi leti so bile aktualne svetilke s palčkom, ki je imel v rokah svetilko. Sama sem imela enakega palčka in psa dalmatinca.

Bršljan

Od starejših ljudi sem slišala, da bršljan pomaga pri odpravi celulita. Če kdo od bralcev tako mazilo uporablja, naj mi sporoči svoje izkušnje in recept, kako se to pripravi.

Prašek za barvasto perilo

Za bombažno barvasto perilo ne uporabljam več pralnega praška za belo perilo, ker vsebuje belilna sredstva.

Pages