Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Lakiran ali oljen parket?

Parket v dnevni sobi je potreben obnove. Izhod iz prostora vodi na teraso in čez dan se tu ne sezuvamo. Imamo tudi psa, ki pripomore k obrabi laka.

Nega parketa 2

Ali kdo ve, kje bi lahko nabavila parketno pasto ali tekoče loščilo za nelakiran parket.

Parket

V tej rubriki sem dobila že veliko koristnih informacij. Imam pa tudi sama en problem in prosim bralce, da mi ga pomagajo rešiti.

Parket afriški mahagonij

Zmanjkalo nam je 4 m2 parketa Afriški mahagonij, ki ga ni nikjer več na voljo. Dimenzije so: 21x44x344x21 mm. Če ga kdo proda ali dostopi, naj me pokliče na: 031 501 100. Hvala!

Luknje v parketu

Bralce rubrike prosim za nasvet. Pred leti smo v lamelni parket naredili nekaj lukenj, ker je bila soba s predelno steno razdeljena na dva dela.

Kje kupiti Johnson Protect 1

Ali kdo od bralcev morda ve, kje je mogoče kupiti sredstvo Johnson Protect za zaščito parketa. Dobilo se ga je v Merkurju, zdaj pa so mi povedali, da tam ni več v prodaji.

Kako vzdrževati nelakiran parket?

S čim najbolje in najlaže očistimo in vzdržujemo nelakiran parket v stanovanju? Pred časom sem uporabljala neko tekočo mažo, prodajali so jo v litrskih steklenicah.