Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Elektromagnet za odstranjevanje žebljev

Iščem elektromagnet za odstranjevanje žebljev iz pepela peči centralne kurjave. Kje bi ga lahko dobil? Oziroma, kje bi lahko dobil načrt za izdelavo?

Kako odstraniti silikon? 2

Kako naj s plastičnih vrat odstranim silikon, ki so ga pri montaži grdo razmazali po površini? Vrata so rjave barve, silikon pa je bel.

Kako odstraniti madeže?

Kako odstraniti oljne madeže, madeže bučnega olja in ajvarja. Poskusila sem jih odstraniti z različnimi čistili, vendar pravega učinka ni.

Zamašena lojnica

Ali obstaja kakšen naraven način za ozdravitev zamašene lojnice? Težavo imam na desnem licu. če bi jo odstranili operativno, bi ostala manjša brazgotina. Najlepša hvala za odgovor.

Kako odstraniti nalepke 3

Rad bi odstranil nalepke na ploščicah. Razredčilo ne pride v poštev, mogoče kdo pozna kaj drugega.

Bele lise

Ali kdo od bralcev ve, kako bi odstranila bele lise, ki prodirajo skozi barvaste tlakovce in robnike (menda gre za soliter). Zaradi tega so tlakovci grdi.

Kako odstraniti pasji urin? 1

Ali kdo od bralcev ve, kako s kulirplasta, s katerim je obložen spodnji del hiše, očistiti madeže pasjega urina. Poskusili smo s čistili za WC, a ni bilo uspešno.

Pajki na fasadi 3

Zanima me, ali obstaja sredstvo, s katerim bi odstranili madeže zaradi pajkov na fasadi. Pred letom dni smo jih skrtačili s sten, vendar so se pajki po nekaj mesecih spet naselili.

Praske na štedilniku

Na nerjavnem štedilniku so praske. Se jih da spolirati ali kako drugače odstraniti?

Smrad po kurilnem olju

Ponesreči se nam je polilo nekaj kurilnega olja v betonski jami za cisterno. Čeprav smo ga takoj odstranili, je vonj po olju ostal. Ali ima kdo izkušnje, kako se znebiti smradu?

Pages