Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Obnova svetilke 1

Rada bi obnovila približno 70 let staro namizno kotno svetilko. Senčnik je polkrožen, svilen in vpet na lep kovinski okvir. Želim zamenjati samo svilo.

Obnova kadi 8

Imam staro emajlirano kopalno kad.

Kdo obnavlja senčnike? 1

Doma imam dva okrogla okvirja iz žice, okrog katerih je napeto bodisi blago bodisi poseben papir. Gre za starejše senčnike za luč.

Obnova lesenih tal 1

Prosim za nasvet, kako obnoviti lesene pode v stanovanju. Rad bi jih obdržal, in sicer bi jih prebrusil in polakiral. Zanima me, kako in s čim bi lahko zapolnil špranje med deskami.

Kdo popravi štirno?

Na vrtu imam staro štirno, ki še vedno odlično deluje, vendar bi potrebovala strokovnjaka, da bi jo obnovil oziroma servisiral. Zanima me, kje bi našla mojstra, ki opravlja takšna dela.

Leseni strop

Bralce prosim za nasvet, kako bi obnovila ali očistila stensko oblogo na stropu (furnirana iverka). Bila je bele barve, zdaj pa je rumena.

Kopalna kad 2

Kdo pozna mojstra, ki bi obnovil kopalno kad?