Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Nadležni polži 3

Na vrtu se ne morem znebiti nadležnih polžev. So črni in sivi, brez hiške, veliki do 20 milimetrov. Polžemor ne pomaga. Mož jih v eni noči pobere tudi do 80.

Beljenje zob 1

Kako z naravnimi sredstvi pobeliti zobe? Sicer pa hvala za vaše dobro in koristno delo. Bralci smo zelo hvaležni za številne nasvete, ki jih najdemo v rubriki.

Kako odgnati pse in mačke 1

Z njiv, travnikov in vrta bi rada odgnala pse in mačke, saj vsepovsod puščajo iztrebke. Nekaj je potepuških živali, brez lastnika.

Kako pobarvati steklene zidake? 1

Ker najdem v tej rubriki veliko odgovorov, idej in nasvetov, me zanima, ali kdo od bralcev ve, kako pobarvati brezbarvne steklene zidake (kar celo okno imam iz njih), da bo v to belino vneseno mal

Prosim za nasvet

Imam težave s hrbtenico, z išiasom v desni nogi in otekanjem gležnjev. Hvaležen bom za vsak domač recept.

Moteči sosed

Lepo prosim za nasvet, kako naj rešim veliko težavo. Živim v hiši, zgrajeni leta 1962, v njej so tri stanovanja in srednje je moje.

Blago pušča barvo

V trgovini v Logatcu je hčerka kupila temno modro blago za kostim.

Kako se znebiti uši?

Kako naj se znebim uši, ki se sploh ne vidijo. Ne gre za navadne naglavne uši, ampak za uši, ki živijo v oblačilih, lasišču in kocinah.

Težave s potenjem 2

Prosim za pomoč za sina, starega 27 let. Ima hude težave s potenjem nog in podpazduhe ter neprijetnim vonjem. Veliko dela z ljudmi, tako da je potenje zelo moteče. Redno se tušira in preoblači.

Kako očistiti ploščice?

Bralce prosim za nasvet. Kupili smo stanovanje, v katerem so ploščice v kopalnici iz granitogresa. Madežev na njih nikakor ne moremo očistiti. Ali ima kdo izkušnje s temi ploščicami?

Pages