Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Madeži od mandarin in pomaranč 2

Moja hči obožuje mandarine in pomaranče, vendar njihov sok pušča madeže na oblačilih, ki jih ni mogoče odstraniti niti s pralnimi sredstvi niti s pranjem pri visokih temperaturah.

Kako očistiti madeže smole? 1

 Kako naj odstranim madež smole z oblazinjenega kuhinjskega stola, da se tekstil (je svetle barve) ne bi razbarval ali uničil?

Madeži od kakija 1

Ali kdo od bralcev ve za učinkovito čistilo, ki s slinčkov in majic očisti madeže od kakija? S predpranjem in pranjem pri 60 stopinjah Celzija se jih ne da odstraniti.

Madeži na tehničnem marmorju

Imam leto dni staro kopalnico. Na tehničnem marmorju okoli umivalnika so se pojavili madeži. Nisem prepričana, ali so od mila ali kakšnega drugega kozmetičnega sredstva.

Kako odstraniti madeže?

Kako odstraniti oljne madeže, madeže bučnega olja in ajvarja. Poskusila sem jih odstraniti z različnimi čistili, vendar pravega učinka ni.

Kako očistiti ploščice?

Bralce prosim za nasvet. Kupili smo stanovanje, v katerem so ploščice v kopalnici iz granitogresa. Madežev na njih nikakor ne moremo očistiti. Ali ima kdo izkušnje s temi ploščicami?

Oljni madeži

Nad štedilnikom imam popackan zid z jedilnim oljem (stena je prebarvana le z barvo). Zanima me, ali bo zidna barva pri pleskanju prekrila te madeže ali se bodo »prebili« skozi njo.

Kako odstraniti pasji urin? 1

Ali kdo od bralcev ve, kako s kulirplasta, s katerim je obložen spodnji del hiše, očistiti madeže pasjega urina. Poskusili smo s čistili za WC, a ni bilo uspešno.

Pajki na fasadi 3

Zanima me, ali obstaja sredstvo, s katerim bi odstranili madeže zaradi pajkov na fasadi. Pred letom dni smo jih skrtačili s sten, vendar so se pajki po nekaj mesecih spet naselili.

Kako odstraniti lepilo?

V kuhinji imam delovni pult iz ultrapasa. Nanj mi je kapnilo lepilo super attack. Ali morda kdo ve, kako odstraniti trdovratni madež z ultrapasa?

Pages