Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Rešetki za kuhinjo Lipa

Imam kuhinjo Lucija, ki jo je pred leti izdelala tovarna Lipa iz Ajdovščine. Rešetki v odcejalniku sta dotrajani, plitva zgornja in spodnja – za krožnike.

Iščem mizarja 1

Že vrsto let imam belo kuhinjo (visoki sijaj), italijanskega proizvajalca. Salon, v katerem sem jo kupila, žal ne obstaja več.

Kako čistiti kuhinjo? 1

Imam kuhinjo z ličnicami v visokem sijaju. Zanima me, ali mi kdo lahko svetuje, kako naj jo čistim in kako lahko zakrijem kakšno manjšo prasko. Za vsak odgovor se lepo zahvaljujem.

Kuhinja z visokim sijajem

Imam kuhinjo z visokim sijajem. Zanima me, če mi lahko kdo svetuje, kako se jo čisti in prekrije kakšno manjšo prasko. Za vsak odgovor se lepo zahvaljujem.

Kako odstraniti lepilo?

V kuhinji imam delovni pult iz ultrapasa. Nanj mi je kapnilo lepilo super attack. Ali morda kdo ve, kako odstraniti trdovratni madež z ultrapasa?