Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Pordele veke 5

Leto dni se že bojujem s težavo, ki ne mine in ne mine. Začelo se je z jutranjo zabuhlostjo vek, ki je čez dan izginila.

Madež na koži 1

Bralce, ki so imeli podobno težavo, prosim, da mi pomagajo. Skoraj čez noč se mi je na obrazu (nikjer drugje na telesu) naredil madež brez pigmenta. Ker sem drugod rjava, me to moti.

Kožna plesen 2

Mama ima t. i. kožno plesen, ki se je nikakor ne more znebiti. Pomagati si je poskušala že z različnimi kremami in tabletami, vendar neuspešno. Sinu že deset let krožno izpadajo lasje.

Pekoča stopala 4

Morda bi mi kdo od bralcev znal svetovati, kako naj si pomagam pri pekočih stopalih. Mažem si jih z različnimi kremami, stopala namakam v skoraj mrzli vodi, ki ji dodajam sol, pa ni nič bolje.

Neznosno srbenje nog 6

Od gležnjev do kolen me neznosno srbijo noge. Vse sem že poskusila, obiskala dermatologa in lekarne, vendar nobena žavba ne pomaga. Mogoče ima kdo od bralcev kakšen pameten nasvet.

Karitejevo maslo 2

Pred časom je g. Miro za suhe roke priporočal nerafinirano karitejevo maslo. Našla sem samo rafiniranega in bi rada izvedela, kje se dobi nerafinirano.

Kako očistiti škornje?

Imam škornje iz afganistanske koze (bele z dolgo dlako). Dlako bi rada sama očistila, pa ne vem, kako. Prosim bralce za pomoč. Hvala.