Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Divja hrana 1

Ali mi kdo od bralcev proda ali podari knjigo Divja hrana Daria Corteseja, ali pa sporoči informacijo, kje jo je mogoče kupiti? Hvala.

Knjiga Abc kvačkanja

Naprošam, če ima kdo knjigo Abc kvačkanja, v našem krožku jih kar iščemo, pa težko se jih dobi. Če je kdo ne potrebuje, naj nam prosim odstopi, ali po simbolični ceni proda.

Kupim Knjige Lipa zelenela je 1

Iščem zbirko knjig Lipa zelenela je, Bogdana Novaka. Maja

Knjiga Naredi sam - sam svoj mojster v hiši 1

Pozdravljeni!

Knjiga Palačinkova torta

Kupim knjigo Palačinkova torta, avtor Sven Nordqvist. 041-223-006

Knjiga Živeti v svetlobi

Iščem knjigo Živeti v svetlobi avtorice Shakti Gawain, ki pa je menda že zdavnaj razprodana. Če mogoče kdo ve, kje bi se jo dalo še dobiti, mi lepo prosim sporočite na 051/337-909. Hvala.

Medvedek Neva 1

Ker v nobeni knjigarni ne morem več kupiti knjige iz moje mladosti z naslovom Medvedek Neva, naprošam cenjene bralce, da mi proti plačilu prodajo omenjeno knjigo, če jo imajo še kje shranjeno.

Moja mala punčka Maja

V zgodnjih šestdesetih letih sem imela slikanico z naslovom Moja mala punčka Maja. Nikjer v knjižnicah je ni mogoče najti.