Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Zasušeno lepilo na stopnicah 2

Ali kdo ve, kako odstraniti zasušeno lepilo z lesenih stopnic? Zaščitili smo jih s kartonom ter ga prelepili s širokim rumenim lepilnim trakom.

Kako iz omare odstraniti nadležen vonj? 2

Pred kratkim smo v dnevno sobo postavili nizko omaro, ki je bila nekoč last moje stare mame, torej je stara blizu sto let. Je v celoti lesena.

Kako odstraniti pasji urin? 1

Ali kdo od bralcev ve, kako s kulirplasta, s katerim je obložen spodnji del hiše, očistiti madeže pasjega urina. Poskusili smo s čistili za WC, a ni bilo uspešno.

Kako očistiti škornje?

Imam škornje iz afganistanske koze (bele z dolgo dlako). Dlako bi rada sama očistila, pa ne vem, kako. Prosim bralce za pomoč. Hvala.

Madeži na oknih

Pred štirimi leti smo zamenjali kritino in odtočne žlebove nadomestili z bakrenimi. Zdaj dež izpira bakrene žlebove in poškropi okna v bližini.

Bel madež na štedilniku

Na nerjavnem štedilniku se mi je razlilo čistilo cilit. Nastal je bel madež, ki ga z ničimer ne morem odstraniti. Ali kdo ve, kako bi se ga znebila?