Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Kako očistiti zamegljena/zamaščena okenska stekla? 2

Iz dnevne sobe imamo izhod na teraso z drsnimi vrati v dolžini šest metrov. Okna so bila vgrajena pred desetimi leti.

Kako očistiti marmornata tla? 1

V starejši hiši je po tleh v notranjih prostorih (sobe, kopalnice, hodnik) položen bel in črn marmor, na katerem so po približno 20 letih ostali madeži, ki jih ne znam oziroma ne morem očistiti s

Pomagal bi

Pripravljen sem pomagati pri vsakodnevnih nakupih, rezanju žive meje, košnji trave, čiščenju stanovanja in okolice ter drugih hišnih opravilih. Pokličite tel. št.

Kako znova uporabiti cisterno?

Ali ima kdo izkušnje s tem, kako bi cisterno očistil usedline od olja, da bi jo lahko napolnil z vodo za zalivanje vrta? Prosim, pokličite na tel. št. 041/520 176.

Čiščenje rezervoarja za kurilno olje 1

Večji kovinski rezervoar za kurilno olje bi rad očistil in ga uporabljal za zbiranje deževnice.

Kako očistiti pohorski kamen? 1

Ali kdo ve, kako naj očistim naravni kamen s Pohorja na potki ob hiši? Kamen je bil včasih rjav, zdaj je postal siv.

Kako čistiti kuhinjo? 1

Imam kuhinjo z ličnicami v visokem sijaju. Zanima me, ali mi kdo lahko svetuje, kako naj jo čistim in kako lahko zakrijem kakšno manjšo prasko. Za vsak odgovor se lepo zahvaljujem.

Z jabolčnim kisom nad različne težave 2

Zasledila sem, da se kis lahko uporablja pri pranju perila in za čiščenje. Zanima me, ali ima kdo od bralcev tudi kak nasvet, kako ga uporabiti v domači lekarni?

Zasušeno lepilo na stopnicah 2

Ali kdo ve, kako odstraniti zasušeno lepilo z lesenih stopnic? Zaščitili smo jih s kartonom ter ga prelepili s širokim rumenim lepilnim trakom.

Kako očistiti fuge? 3

Kako se učinkovito odstranijo stare fuge med ploščicami, na katerih se je nabrala plesen?

Pages