Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Pekoča bolečina v ustih 2

Prosim bralce za nasvet, kako odpraviti pekočo bolečino v ustih. Preizkusila sem že več tekočih lekarniških pripravkov, a mi nič ne pomaga. Mogoče pa ima kdo izkušnjo s pekočimi usti.

Herpes zoster 1

Ali ima kdo od bralcev izkušnje s to težavo? Meni se je zoster naredil na pasu – samih izpuščajev je malo in me ne motijo.

Trn v petnici 2

Pri svojem delu veliko stojim in hodim in naredil se mi je boleč ter neprijeten trn v petnici. Če lahko kdo od bralcev svetuje, kako se težave znebiti, bom zelo hvaležna.

Kako omiliti hude bolečine? 2

Imam vnuka, starega sedem let. Občasno ima hude bolečine na desni strani telesa zraven slepiča. Zatečejo mu bezgavke, posebno kadar mu pade odpornost. Menda se to dogaja dečkom v tej starosti.

Boleče noge

Ali mi lahko kdo pove, kako naj ublažim bolečine v nogah. Imam izbočene kosti pri palcih na notranji strani. Zelo bi bila vesela odgovora bralcev  zagotovo bi prišel prav še komu drugemu.