Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Bele lise

Ali kdo od bralcev ve, kako bi odstranila bele lise, ki prodirajo skozi barvaste tlakovce in robnike (menda gre za soliter). Zaradi tega so tlakovci grdi.

Kako očistiti škornje?

Imam škornje iz afganistanske koze (bele z dolgo dlako). Dlako bi rada sama očistila, pa ne vem, kako. Prosim bralce za pomoč. Hvala.

Vitiligo 18

Sin je zbolel za to boleznijo pred dvema letoma. Zdravil ni, bolezen pa se širi zelo hitro. Hodi na preglede k dermatologu, a razen kreme (ta nič ne pomaga) ne dobi ničesar.

Kako zaščititi belo perilo?

Ali kdo od bralcev ve, kako naj zaščitim belo perilo, da ga poleti ne bodo pokakale muhe? Živim namreč na vasi, imamo vrt, v neposredni bližini ni živine.

Bel madež na štedilniku

Na nerjavnem štedilniku se mi je razlilo čistilo cilit. Nastal je bel madež, ki ga z ničimer ne morem odstraniti. Ali kdo ve, kako bi se ga znebila?