Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Aloe vera

Imam veliko rastlino aloe vera, tako, kot so jo s sliko navedli v reviji Ona št. 37 leta 2012. V članku priporočajo nekajkrat tedensko uživanje sveže rastline.

Aloe vera, limonska trava, stevia

Ali mi kdo podari sadiko aloe vere? Rada bi tudi izvedela, za kaj in kako se uporablja limonska trava in kaj več o steviji, ki se uporablja namesto sladkorja. Pokličite na tel. št.

Kako zdravilna je aloja? 3

Lani (ali še prej) sem v vaši zanimivi rubriki prebrala povzetek iz knjige, ki govori o zdravilni moči rastline Aloe arborescens. Zanimajo me izkušnje cenjenih bralcev z alojo.

Otekanje členkov na rokah 4

Ima kdo izkušnje z otekanjem členkov na rokah? Bila sem že pri zdravnikih, na rentgenu, zdaj pa bi rada poskusila še s kakšnim domačim zdravilom.

Vnetje dlesni 4

Bralce prosim za nasvet, kako pozdraviti vnetje dlesni. Vsa zdravila, ki so mi jih priporočili zdravniki ali farmacevti, mi pomagajo le deloma ali sploh ne.