Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Primary tabs

Imate vprašanje, potrebujete nasvet ali pomoč? Pišite nam in pomagali vam bomo najti odgovor.

Aktualna vprašanja

Kje kupiti majhno harmoniko bandoneon 2

Pozdravljeni. Zanimam se za nakup bandoneona, vrsta majhne harmonike, ki je priljubljen predvsem v Južni Ameriki in nekaterih vzhodnih državah. Ali mogoče kdo ve, kje bi bandoneon lahko kupil ali pa ga mogoče kateri od bralcev ima doma in bi mi ga bil pripravljen prodati? V poštev prideta tudi različici bandoneona (concertina ali bandonika).
Lep pozdrav.

08. 03. 2017 - Gregor preko spletne strani

Migrenski glavoboli 5

Stara sem 52 let in imam že 30 let vsakodnevne migrenske glavobole, za katere ne vem vzroka. Boli me ali leva ali desna stran glave pri sencah. Pomagajo mi samo tablete nomigren (nekdaj avamigran), pa še te le občasno. Medicina mi ne zna pomagati. Ali mi kdo od bralcev lahko svetuje, kako ublažiti glavobole oziroma na koga se naj obrnem?

23. 02. 2011 - Nevenka po elektronski pošti

Kefirjeva gobica ali zrnca 4

Pred leti sem dobil prek te rubrike kefirjeva zrnca. Ker so se sčasoma izrodila, bi potreboval nova. V okolico Ljubljane jih pridem iskat sam.

16. 06. 2014 - Rok po elektronski pošti

Osvežitev pohištva 1

Doma imam nekaj kosov pohištva (omaro, kavč ...), ki so bili last moje babice in dedka, torej so že precej stari. Zamislila sem si, da bi jih spet uporabljala, saj zdaj samevajo v kleti. Ker pa bi potrebovali osvežitev, bi prosila bralce, da mi priporočijo koga, ki bi to opravil. Moj telefon je 041 44 13 13.

07. 03. 2017 - Mojca po elektronski pošti

Obnova kadi 1

Ali mi lahko kdo od bralcev priporoči mojstra, ki bi mi obnovil kopaniško kad? Želim si, da bi kad z notranje strani dobila prevleko, da bi bila lepega videza kot nekdaj. Sem iz Ljubljane, pokličete pa me lahko na številko 031 875 299.

09. 03. 2017 - Štefanija iz Ljubljane po običajni pošti

Vitiligo 16

Sin je zbolel za to boleznijo pred dvema letoma. Zdravil ni, bolezen pa se širi zelo hitro. Hodi na preglede k dermatologu, a razen kreme (ta nič ne pomaga) ne dobi ničesar. Najhuje je, da se je bolezen pojavila prav na obrazu. Seli se že v lasišče in tam, kjer ni pigmenta, so beli lasje. Sin je star 20 let in ne predstavljam si, kako bo čez nekaj let. Prosim vse, ki imate izkušnje s to boleznijo oziroma poznate koga, ki bi bolezen ustavil, da to sporočite.

22. 02. 2011 - Zdenka po elektronski pošti

Pages

Oglasna sporočila

Zadnja dodana

Izdelki iz kobalta

Zanima me, ali kdo ve, kje bi lahko prodala izdelke iz kobalta, sklede, krožnike, vaze, in kakšna je cena.

27. 03. 2017 - Jožica po elektronski pošti

Iščem stare Dr. romane

Pozdravljeni!
Rada bi prosila bralce, če ima kdo stare Dr. romane. tel.: 041995461
Lep pozdrav in hvala.

21. 03. 2017 - Valerija preko spletne strani

Šumenje v ušesih

Bralce prosim za nasvet, kako z domačimi zdravili ali zelišči odpraviti nadležno šumenje v ušesu, tinitus. Star sem 55 let, na prejšnjem delovnem mestu sem bil večkrat izpostavljen hrupu, obiskal sem že zdravnika, stanje pa se ni izboljšalo. Za nasvet se vam vnaprej zahvaljujem.

21. 03. 2017 - Marjan po elektronski pošti

Odrgnina na umivalniku

Mi lahko svetujete, kako prekriti kar precej veliko odrgnino na novem umivalniku? Odrgnina je ob strani in je posledica manjšega trka (izgleda, kot da bi nekdo nekaj podrgnil ob umivalnik). Ali obstaja kakšna masa/belilo, s katerim bi lahko "skrila" škodo, ki nam na žalost ne krasi nove kopalnice. Hvala in lep pozdrav!

19. 03. 2017 - Petra preko spletne strani

Pages