Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Primary tabs

Imate vprašanje, potrebujete nasvet ali pomoč? Pišite nam in pomagali vam bomo najti odgovor.

Aktualna vprašanja

Škodljivci v sadovnjaku 1

Doma imam manjši sadovnjak in sem opazila, da se je na jablanah spustila plesen, česnjo ter hruško pa so napadle uši ter mravje. Ker se ne spoznam na škropljenje, me zanima, če ima kdo kakšen nasvet, kako to rešiti.
Hvala za vaš odgovor.
Petra.virant@gmail.com

25. 05. 2017 - Petra preko spletne strani

Leska z vinsko rdečimi listi 1

Moja babica je imela na parceli pri Mednem v času mojega otroštva lesko z vinsko rdečimi, bordo listi, ki je obrodila ozke in dolge lešnike z izrazito rdečkasto notranjo lupino, sočne in sladkastega okusa. Babice ni več, jaz pa nikjer ne najdem takih lešnikov – mi morda zna kdo povedati, katera sorta bi to bila?

04. 05. 2017 - Maruša iz Ljubljane po običajni pošti

Kalcinacija v rami 11

Imam kalcinacijo in vnetje v rami, zato prosim bralce za nasvet, kako si pomagati. S kakšnimi domačimi pripravki (če sploh obstaja kaj), bi lahko zmanjšala bolečine.

20. 12. 2011 - Magda po elektronski pošti

Financiranje obnove fasade 1

Prosim za pojasnila glede financiranja obnove fasade.
1.posredno preko LON z odkupom terjatve se »od posojilojemalcev (posameznika -et.lastnika) zahteva, da višina obroka ne preseže 90 % mesečnih vplačil v rez.sklad« (gre za prilagajanje s sklepom o prispevku v RS-fin.instrument zavarovanja odplačila),
-kdaj imajo lastniki zadnji rok prilagoditve vplačil v rezervni sklad? Kako naj se prilagajajo vplačila v RS, če izvajalec sam kreditira?
-ali lastnik dobi načrt obveznosti za poravnavo obrokov do LON?
-kolikšni so običajni dodatni stroški izterjave, ki jih naroči LON pri upravniku zaradi prilagoditev vplačil v RS?

2.obnovo fasade kreditira lahko tudi izvajalec,
-ali je možno dobit potrošniško posojilo za posameznika od LON ali od EKO sklada v tej zvezi?

Lep pozdrav!

05. 05. 2017 - Franci preko spletne strani

Kefirjeva gobica ali zrnca 5

Pred leti sem dobil prek te rubrike kefirjeva zrnca. Ker so se sčasoma izrodila, bi potreboval nova. V okolico Ljubljane jih pridem iskat sam.

16. 06. 2014 - Rok po elektronski pošti

Stari glasbeni inštrumenti 89

Sem velik ljubitelj in zbiralec starih glasbenih inštrumentov. Zato prosim bralce, da mi prodajo kakršno koli glasbilo. Ni pomembno, v kakšnem stanju je. Vesel bom tudi vsakršne informacije, kje tak instrument dobiti. Predvsem se zanimam za kitare, trobila (basi, baritoni, trobente …), harmonike (kromatične, diatonične in klavirske), pihala, citre, violine … Za vsako informacijo se bom oddolžil, inštrument pa pošteno plačal.

22. 02. 2011 - Cveto po elektronski pošti

Pages

Oglasna sporočila

Zadnja dodana

Škodljivci v sadovnjaku 1

Doma imam manjši sadovnjak in sem opazila, da se je na jablanah spustila plesen, česnjo ter hruško pa so napadle uši ter mravje. Ker se ne spoznam na škropljenje, me zanima, če ima kdo kakšen nasvet, kako to rešiti.
Hvala za vaš odgovor.
Petra.virant@gmail.com

25. 05. 2017 - Petra preko spletne strani

Vodovodar in žafran

Iščem vodovodnega ištalaterja, ki bi mi priključil dovod iz solarne napeljave v kuhinjo na bojler, da bi lahko preprosto preklapljal med viri toplote glede na vremenske razmere. Vodovodna napeljava je že v kuhinji pod pultom. Sem iz Ljubljane. Poleg tega bralcem ponujam nekaj semen žafrana (jušna začimba), seme lana, seme velikocvetnega maka rdeče barve in sadike vrtnih jagod. Moj kontakt je 041 559 250.

19. 05. 2017 - Avgust iz Ljubljane po običajni pošti

Datura

Rada bi izvedela, ali ima kdo od bralcev kakšno odveč sadiko angelske trobente. Sama sem imela štiri že zelo lepe in velike, vendar te zime niso preživele. Vesela bi bila, če bi se mi kdo oglasil, najraje iz okolice Domžal, Mengša, Trzina ali Črnuč. Pokličete me lahko na telefonsko 070 766 697.

17. 05. 2017 - Lucija po elektronski pošti

Muhe

Vsako pomlad se nam v počitniški hiši na deželi že nekaj let zapored v eni od sob zaredi zelo veliko muh, ki jih nikakor ne moremo odpraviti. Mi lahko svetujete?

15. 05. 2017 - Ludvik iz Ljubljane po običajni pošti

Pages