Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Primary tabs

Imate vprašanje, potrebujete nasvet ali pomoč? Pišite nam in pomagali vam bomo najti odgovor.

Aktualna vprašanja

Kje kupiti svež pehtran? 2

Pozdravljeni!

Zanima me, kje v Ljubljani bi lahko kupila svež pehtran za potico?

Hvala!

22. 07. 2011 - Katja preko spletne strani

Stari glasbeni inštrumenti 90

Sem velik ljubitelj in zbiralec starih glasbenih inštrumentov. Zato prosim bralce, da mi prodajo kakršno koli glasbilo. Ni pomembno, v kakšnem stanju je. Vesel bom tudi vsakršne informacije, kje tak instrument dobiti. Predvsem se zanimam za kitare, trobila (basi, baritoni, trobente …), harmonike (kromatične, diatonične in klavirske), pihala, citre, violine … Za vsako informacijo se bom oddolžil, inštrument pa pošteno plačal.

22. 02. 2011 - Cveto po elektronski pošti

Kurja očesa, bradavice 6

Če kdo ve, kako zanesljivo in natančno odstraniti kurja očesa na prstih nog in bradavice, ki se širijo po vsem telesu, naj me pokliče na tel. št. 031/267 349.

30. 01. 2012 - Ivan iz Mirne Peči po običajni pošti

Popravilo senčnika 1

Na terasi se nam je raztrgal tri leta star senčnik, zato me zanima, ali bi nam kdo v Sloveniji lahko sešil novega. Ima leseno ogrodje premera štiri metre in je zelo ličen, zato bi ga radi obdržali. Veseli bomo vašega klica na tel. št. 041/308 387.

28. 06. 2012 - Vladka po elektronski pošti

Škodljivci v sadovnjaku 1

Doma imam manjši sadovnjak in sem opazila, da se je na jablanah spustila plesen, česnjo ter hruško pa so napadle uši ter mravje. Ker se ne spoznam na škropljenje, me zanima, če ima kdo kakšen nasvet, kako to rešiti.
Hvala za vaš odgovor.
Petra.virant@gmail.com

25. 05. 2017 - Petra preko spletne strani

Leska z vinsko rdečimi listi 1

Moja babica je imela na parceli pri Mednem v času mojega otroštva lesko z vinsko rdečimi, bordo listi, ki je obrodila ozke in dolge lešnike z izrazito rdečkasto notranjo lupino, sočne in sladkastega okusa. Babice ni več, jaz pa nikjer ne najdem takih lešnikov – mi morda zna kdo povedati, katera sorta bi to bila?

04. 05. 2017 - Maruša iz Ljubljane po običajni pošti

Pages

Oglasna sporočila

Zadnja dodana

Predelava vzidane kadi

Iščem mojstra, ki bi mi izrezal in s tem naredil vhod v kopalno kad. Kad je obzidana s keramičnimi ploščicami, robove po izrezu pa bi bilo treba obzidati. V upanju, da najdem dobrega izvajalca, se zahvaljujem za vse informacije, lahko tudi po telefonu na številko 031 446 213.

27. 06. 2017 - Ljuba po elektronski pošti

Kako se znebiti mravelj v stanovanju

Nikakor se ne morem znebiti mravelj v kuhinji. Pojavljajo se ob pomivalnem koritu, na kuhinjskem pultu ter celo ob hladilniku. Poizkusila sem že s kupljenimi pastmi za mravlje, posipanjem cimeta in raznimi pršili, ki so namenjena temu, a žal brez uspeha. Bralce prosim za nasvet, kako odpraviti to motečo nadlogo.

19. 06. 2017 - Zalka preko spletne strani

Gnezdišča čmrljev

Sem velik ljubitelj teh opraševalcev. Gojim jih tudi doma v posebej narejenih čmrljakih. Prosim vse, ki na Gorenjskem obiskujete travnike, ki so intenzivno, strojno košeni, o lokacijah gnezdišč, ki bi jih košnja lahko uničila. Lahko me pokličete na številko 051 391 938.

14. 06. 2017 - Alojzij iz Pristave pri Tržiču po običajni pošti

Starinski televizor

Če kdo zbira starinske lesene televizorje ali ga želi za dekoracijo stanovanja, naj me pokliče na telefon 031/25-72-33.

12. 06. 2017 - Sebastian preko spletne strani

Pages