Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Primary tabs

Imate vprašanje, potrebujete nasvet ali pomoč? Pišite nam in pomagali vam bomo najti odgovor.

Aktualna vprašanja

Stari glasbeni inštrumenti 93

Sem velik ljubitelj in zbiralec starih glasbenih inštrumentov. Zato prosim bralce, da mi prodajo kakršno koli glasbilo. Ni pomembno, v kakšnem stanju je. Vesel bom tudi vsakršne informacije, kje tak instrument dobiti. Predvsem se zanimam za kitare, trobila (basi, baritoni, trobente …), harmonike (kromatične, diatonične in klavirske), pihala, citre, violine … Za vsako informacijo se bom oddolžil, inštrument pa pošteno plačal.

22. 02. 2011 - Cveto po elektronski pošti

Vitiligo 18

Sin je zbolel za to boleznijo pred dvema letoma. Zdravil ni, bolezen pa se širi zelo hitro. Hodi na preglede k dermatologu, a razen kreme (ta nič ne pomaga) ne dobi ničesar. Najhuje je, da se je bolezen pojavila prav na obrazu. Seli se že v lasišče in tam, kjer ni pigmenta, so beli lasje. Sin je star 20 let in ne predstavljam si, kako bo čez nekaj let. Prosim vse, ki imate izkušnje s to boleznijo oziroma poznate koga, ki bi bolezen ustavil, da to sporočite.

22. 02. 2011 - Zdenka po elektronski pošti

Kalcinacija v rami 12

Imam kalcinacijo in vnetje v rami, zato prosim bralce za nasvet, kako si pomagati. S kakšnimi domačimi pripravki (če sploh obstaja kaj), bi lahko zmanjšala bolečine.

20. 12. 2011 - Magda po elektronski pošti

Keglji za rusko kegljišče 1

Zanima me, če kdo od bralcev ve, kje v Podravju je mogoče kupiti keglje in kroglo za rusko kegljišče, ali če je kje kakšen mojster, ki jih zna narediti.

14. 05. 2012 - Branko preko spletne strani

Podarim šivalni stroj in drsalke 1

Pozdravljeni, poklonim delujoč šivalni stroj Bagat Danica Extramatic, malo rabljen 17" LCD zaslon Samsung in bele ženske drsalke ROCES št. 37. Poklonim tudi več kosov Matell igrač (Barbi, Ken). Informacije v večernih urah na 041/637 923.

11. 10. 2016 - Maja preko spletne strani

Kje kupiti svež pehtran? 2

Pozdravljeni!

Zanima me, kje v Ljubljani bi lahko kupila svež pehtran za potico?

Hvala!

22. 07. 2011 - Katja preko spletne strani

Pages

Zadnja dodana

VHS kasete

Podarim VHS kasete posnetih filmov - nekaj je tudi originalov (različni žanri). Podarim tudi različno blago in ravne pletilke različnih številk.
Telefon 041961391 (zvečer).

16. 08. 2017 - Ida preko spletne strani

Okovje za steklena vrata omare

Potrebujem okovje /3 kose/ za visoka steklena vrata omare - program ABC, HOJA iz Polhovega Gradca. Bilo je italijanske izdelave, na trgu ne najdem nič podobnega. Če najdete kaj zame, me pokličite na 031 570 233 .Lep pozdrav.

16. 08. 2017 - Klara iz Maribora preko spletne strani

Šentjanževo olje in marmelada

Za prodajo imam manjšo količino šentjanževega olja, ker sem ga naredila preveč za svojo uporabo. Je povsem naravno in brez dodanih konzervansov, rože pa so nabrane v neokrnjeni naravi. Imam pa tudi nekaj kozarcev marmelade. Kuhana je na klasičen način in nima dodanih umetnih snovi. Več inf. na tel.: 040351280

16. 08. 2017 - Ivanka preko spletne strani

Ureditev kopalne kadi

Gospa, ki jo je zanimala ureditev kopalne kadi, naj me pokliče na 031 446 213. Izgubila sem vašo telefonsko številko.

15. 08. 2017 - Ljuba po elektronski pošti

Pages