Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Primary tabs

Imate vprašanje, potrebujete nasvet ali pomoč? Pišite nam in pomagali vam bomo najti odgovor.

Aktualna vprašanja

Migrenski glavoboli 4

Stara sem 52 let in imam že 30 let vsakodnevne migrenske glavobole, za katere ne vem vzroka. Boli me ali leva ali desna stran glave pri sencah. Pomagajo mi samo tablete nomigren (nekdaj avamigran), pa še te le občasno. Medicina mi ne zna pomagati. Ali mi kdo od bralcev lahko svetuje, kako ublažiti glavobole oziroma na koga se naj obrnem?

23. 02. 2011 - Nevenka po elektronski pošti

Perilo smrdi 33

Imam dve leti star Gorenjev pralni stroj in v zadnjem času oprano perilo smrdi po vlagi. Ali mogoče kdo ve, kaj je vzrok?

24. 02. 2011 - Boštjan po elektronski pošti

Jogi 2

Ali kdo iz okolice Gorenjske podari ali po simbolični ceni proda jogi v izmeri 190x80cm. Hvala.

15. 12. 2016 - Lojze preko spletne strani

Tesnilo za lonec na pritisk 1

Imam ekonom lonec znamke Kelomat. Zanima me, ali kdo od bralcev ve, kje bi se zanj dobilo tesnilo.

17. 06. 2016 - Jožica iz Kočevja po običajni pošti

Stari glasbeni inštrumenti 86

Sem velik ljubitelj in zbiralec starih glasbenih inštrumentov. Zato prosim bralce, da mi prodajo kakršno koli glasbilo. Ni pomembno, v kakšnem stanju je. Vesel bom tudi vsakršne informacije, kje tak instrument dobiti. Predvsem se zanimam za kitare, trobila (basi, baritoni, trobente …), harmonike (kromatične, diatonične in klavirske), pihala, citre, violine … Za vsako informacijo se bom oddolžil, inštrument pa pošteno plačal.

22. 02. 2011 - Cveto po elektronski pošti

Mah 2

Hišo imamo na robu gozda. K njej vodita dve ozki kolesnici za peš hojo. Ena je sestavljena iz kamnitih plošč (granit), druga iz lesenih kock + opeka + granitne kocke + leseni kosi ("švelerji"). Med vsemi stiki se je zelo razširil mah. Čiščenje z praskanjem je kratkotrajno in zamudno. Prosim za učinkovito idejo, kako se znebiti te nadloge. Pozdravček.

28. 06. 2016 - Majda z Brega preko spletne strani

Pages

Oglasna sporočila

Zadnja dodana

Plesen na oknih

Na spodnjem robu šipe v oknu (Jelovica), kjer se sicer nabira rosa, se na sivem kitu nabirajo grudice črne plesni. Ni jih mogoče odpraskati, ker so zajedene v mehko maso kita. Ali jih lahko namažem z CLOX (natrijev hipoklorit z aktivnim klorom), ki ga sicer uporabljam proti črni plesni na zidu kopalnice? Bojim se, da bi mi razžrl kit in s tem pokvaril toplotno izolacijo okna.

12. 01. 2017 - Peter po elektronski pošti

Ionski bojler - izkušnje

Spoštovani,
zanima me, ali kaj raziskujete novitete na trgu. Zasledila sem ionski kotel za centralno ogrevanje prostorov in sanitarne vode z grelno celico Aurora Ecocell. Zanima me, če je naprava res tako učinkovita, kot trdi proizvajalec Aurora 3m iz Ljubljane, namreč da uporablja okoli 35-40 % manj energije kot klasični električni kotli, da je letni strošek ogrevanja približno tak kot s toplotno črpalko zrak-voda ter da z nižanjem zunanje temperature ne izgublja na učinkovitosti (naj bi bila enako učinkovita tako pri kot + ali -5 °C -50°C).
Zahvaljujem se vam za odgovor.

08. 01. 2017 - Ana preko spletne strani

Kosilnica ali motokultivator

Pozdravljeni,
potreboval bi manjšo kosilnico ali motokultivator. Če ga ima kod od bralcev doma in ga ne potrebuje več ter ga je pripravljen prodati, me lahko pokliče na telefon 031-686 185.

08. 01. 2017 - Jure preko spletne strani

Izolacija tal in vlaga

Pozdravljeni,
imam vprašanje glede izolacije tal. Imamo starejšo hišo, kjer bi morali narediti izolacijo tal na podstrešju. Tam bi si želeli urediti bivalni prostor oziroma sobe. Kaj bi bilo najbolje narediti - sedaj je samo betonska plošča?
Prosila bi še za nasvet, kaj narediti, ker se nam je na stenah, ki so na severni strani, začela nabirati vlaga.
Hvala in lep pozdrav!

06. 01. 2017 - Sonja preko spletne strani

Pages