Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Primary tabs

Imate vprašanje, potrebujete nasvet ali pomoč? Pišite nam in pomagali vam bomo najti odgovor.

Aktualna vprašanja

Stari glasbeni inštrumenti 88

Sem velik ljubitelj in zbiralec starih glasbenih inštrumentov. Zato prosim bralce, da mi prodajo kakršno koli glasbilo. Ni pomembno, v kakšnem stanju je. Vesel bom tudi vsakršne informacije, kje tak instrument dobiti. Predvsem se zanimam za kitare, trobila (basi, baritoni, trobente …), harmonike (kromatične, diatonične in klavirske), pihala, citre, violine … Za vsako informacijo se bom oddolžil, inštrument pa pošteno plačal.

22. 02. 2011 - Cveto po elektronski pošti

Kje kupiti majhno harmoniko bandoneon 4

Pozdravljeni. Zanimam se za nakup bandoneona, vrsta majhne harmonike, ki je priljubljen predvsem v Južni Ameriki in nekaterih vzhodnih državah. Ali mogoče kdo ve, kje bi bandoneon lahko kupil ali pa ga mogoče kateri od bralcev ima doma in bi mi ga bil pripravljen prodati? V poštev prideta tudi različici bandoneona (concertina ali bandonika).
Lep pozdrav.

08. 03. 2017 - Gregor preko spletne strani

Kje prodajajo montažne komarnike? 2

Prosim za informacijo, kje prodajajo montažne komarnike. Lani so jih imeli v Lidlu. 031 780115

05. 04. 2017 - Polona preko spletne strani

Kam po kuhinjo? 11

Kupila sem staro stanovanje in počasi prenavljam. Ob vsej ponudbi na trgu se počutim že prav zmedeno in ne vem, komu sploh zaupati. Ne bi rada nasedla ugodni ponudbi in čez nekaj let spet iskala novo kuhinjo. Kam se zdaj splača po kvalitetno in cenovno ugodno kuhinjo?

26. 02. 2014 - Manca preko spletne strani

Odprta kuhinja 1

Milan iz Ljubljane je v 7. številki revije Delo in dom spraševal za Nedelovo prilogo Odprta kuhinja iz leta 2015 in 2016. Jaz jih imam od letnika 2007 do 2011. Če koga zanima, naj me pokliče na tel. 051/235-770. Sem iz Škofje Loke

15. 03. 2017 - Marjanca preko spletne strani

Šumenje v ušesih 1

Bralce prosim za nasvet, kako z domačimi zdravili ali zelišči odpraviti nadležno šumenje v ušesu, tinitus. Star sem 55 let, na prejšnjem delovnem mestu sem bil večkrat izpostavljen hrupu, obiskal sem že zdravnika, stanje pa se ni izboljšalo. Za nasvet se vam vnaprej zahvaljujem.

21. 03. 2017 - Marjan po elektronski pošti

Pages

Oglasna sporočila

Zadnja dodana

Plimo

Rada bi informacijo, kdo bi mi lahko izdelal plimo (prešito odejo), za katero perje že imam. Lahko me pokličete na številko 041 878 496.

26. 04. 2017 - Meta iz Ljubljane

Iščem klasično varnostno britvico

Pozdravljeni,
ima kdo od bralcev dobro ohranjeno klasično britvico, tisto iz treh delov: držala, ki se odvije, polkrožnega nastavka za rezilo in rezila? Ne govorim o tisti, ki se samo odpre in nima nobenega varovala, temveč o popolnoma kovinski, pri kateri se menjajo samo rezila. Včasih jih je izdeloval tudi Gillette, zdaj pa ne vem kje se dobijo. Ali kdo ve, kje bi se jo dalo kupiti? Če jo ima kdo od bralcev slučajno doma in je ne potrebuje več, je bom prav tako vesela. Pokličite me na 051 264 941.

19. 04. 2017 - Maruša preko spletne strani

Plastična zaščita nad kadjo

Kdo ve, kje bi lahko kupil novo tridelno plastično zaščitno pregibno steno iz 3 panelov nad banjo v kopalnici, pri kateri je vsak panel dimenzije 40 krat 140 cm, ki se na eni strani pritrdi na steno? Stara nam je »preminila«, glavni trgovci pa zmajujejo z glavo in svetujejo kvečjemu kaljeno steklo po meri. Lahko me pokličete na telefonsko številko 041 891 44.

19. 04. 2017 - Polde iz Radovljice po običajni pošti

Oddam starejše pohištvo

Zaradi praznjenja starejše hiše pred prenovo oddam oz. podarim nekaj kosov starejšega pohištva: dve zakonski spalnici, zastekljeno vitrino za dnevno sobo z mizo ter več starejših predmetov (šivalni stroj Bagat v omarici, slike v medeninastih okvirjih, stari kovčki ...). Na telefonski številki 031 356 553 sem dosegljiva med tednom po 16. uri.

19. 04. 2017 - Nataša po elektronski pošti

Pages