Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Primary tabs

Imate vprašanje, potrebujete nasvet ali pomoč? Pišite nam in pomagali vam bomo najti odgovor.

Aktualna vprašanja

Vitiligo 16

Sin je zbolel za to boleznijo pred dvema letoma. Zdravil ni, bolezen pa se širi zelo hitro. Hodi na preglede k dermatologu, a razen kreme (ta nič ne pomaga) ne dobi ničesar. Najhuje je, da se je bolezen pojavila prav na obrazu. Seli se že v lasišče in tam, kjer ni pigmenta, so beli lasje. Sin je star 20 let in ne predstavljam si, kako bo čez nekaj let. Prosim vse, ki imate izkušnje s to boleznijo oziroma poznate koga, ki bi bolezen ustavil, da to sporočite.

22. 02. 2011 - Zdenka po elektronski pošti

Zanesljiv izvajalec 1

Pozdravljeni. Želimo zamenjati dve balkonski ograji, narejeni naj bosta iz aluminija. Ogledali smo si že nekaj spletnih strani in obiskli enega izvajalca, ki nam je izdelal ponudbo in smo se dogovorili za ogled na licu mesta. Pa ga nikakor ne dočakamo ... Verjetno lahko enak odnos pričakujemo tudi v primeru morebitnega dogovora za posel.
Poleg kvalitetne izvedbe samih ograj nam je zelo pomemben korekten odnos: dogovor glede roka, pravočasno obveščanje o spremembi ipd. Prepričani smo, da obstajajo tudi takšni izvajalci. Nam lahko na podlagi lastne izkušnje koga svetujete?
Vnaprej najlepša hvala.

18. 12. 2016 - Elizabeta preko spletne strani

Srbeči zadnjik 9

Na pomoč! Že dalj časa me muči težava in to srbeč zadnjik. Kljub veliki higieni in uporabi vseh mazil iz lekarne težava ne poneha. Zelo bi bila hvaležna za vsak nasvet.

21. 11. 2012 - Angela preko spletne strani

Migrenski glavoboli 4

Stara sem 52 let in imam že 30 let vsakodnevne migrenske glavobole, za katere ne vem vzroka. Boli me ali leva ali desna stran glave pri sencah. Pomagajo mi samo tablete nomigren (nekdaj avamigran), pa še te le občasno. Medicina mi ne zna pomagati. Ali mi kdo od bralcev lahko svetuje, kako ublažiti glavobole oziroma na koga se naj obrnem?

23. 02. 2011 - Nevenka po elektronski pošti

Perilo smrdi 33

Imam dve leti star Gorenjev pralni stroj in v zadnjem času oprano perilo smrdi po vlagi. Ali mogoče kdo ve, kaj je vzrok?

24. 02. 2011 - Boštjan po elektronski pošti

Jogi 2

Ali kdo iz okolice Gorenjske podari ali po simbolični ceni proda jogi v izmeri 190x80cm. Hvala.

15. 12. 2016 - Lojze preko spletne strani

Pages

Zadnja dodana

Vodni kamen in lesni črvi

Bralce prosim za nasvet, kako v straniščni školjki odstraniti apnenec, ki ga ne morem odstraniti ne s kisom, solno kislino, sodo bikarbono in niti ne s kupljenimi pripomočki ter močno roko. Rada bi tudi vedela, ali obstaja učinkovit način (naravni ali kemični) za odstranitev lesnih škodljivcev: v podstrešnih prostorih, kjer imamo urejeno mansardo, so se v lesene nosilce že pošteno zagrizli lesni črvički in nam ponoči s škrtanjem kradejo spanec.

21. 02. 2017 - Majda po elektronski pošti

Pomoč pri urejanju vrta in okolice

Sem upokojenec in rad delam. Če kdo potrebuje pomoč pri urejanju vrta in okolice, me lahko pokliče na številko 031 669 125.

16. 02. 2017 - France iz Ivančne Gorice po običajni pošti

Knjiga Psihologija staranja

Iščem knjigo Vid Pečjak: Psihologija staranja. Knjiga je žal razprodana. Z veseljem jo kupim, če jo je kdo od bralcev pripravljen pogrešiti. Mojca, 031 656 103

13. 02. 2017 - Mojca preko spletne strani

Pomoč

Lahko vam pomagam pri vsakdanjih hišnih opravilih, delu na vrtu ali rezanju sadnega drevja. Pokličete me lahko na številko 041 865 539.

13. 02. 2017 - Marjan iz Ljubljane po običajni pošti

Pages