Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

V tokratni številki Delaindom

V tokratni številki priloge Deloindom, 10. junija 2015, preberite:

Floor in Edward van Dijk sta preuredila svojo dvodružinsko hišo v Amsterdamu, da bi bolje izkoristila prostor, ki ga imata na voljo. V veliko hišo, meri več kot 240 kvadratnih metrov, zgrajeno leta 1906, sta vnesla veliko barv in jo povezala v zaključeno celoto. Kako jima je s pomočjo arhitekta in notranjega oblikovalca uspelo ustvariti sodobno in udobno enodružinsko hišo, preberite v rubriki Odprta vrata.

Serijo člankov o hlajenju nadaljujemo s predstavitvijo sistema, ki pozimi ogreva, poleti hladi. Naložba v toplotno črpalko je najbolj upravičena, če bomo z njo ogrevali in hladili – en sistem, ki vključuje eno notranjo in eno zunanjo enoto, lahko namreč pozimi v bivalnih prostorih zagotavlja toploto, poleti pa prijeten hlad.

Vrtni del priloge pa namenjamo zaščiti tal. Pišemo o prednostih zastiranja vrtnih tal z organsko maso. Slama ali seno, položena med vrtninami, ohranjata vlažno prst kljub sončni pripeki in preprečujeta zbijanje in spiranje tal po vročinskih nevihtah.