Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

V tokratni številki Delaindom

V tokratni številki priloge Deloindom, 23. marca 2016, preberite:

Vsak interier je zgodba, pravi arhitektka in direktorica biroja GAO arhitekti Petra Zakrajšek. Tokrat je pred nami zgodba urbanega stanovanja s čudovitim razgledom na našo prestolnico, v katerem izčiščeno pohištveno opremo dopolnjujejo topel masivni les in industrijski detajli. Svetlo, odprto, sproščeno in pisano na kožo lastniku, takšno je stanovanje v poslovno-stanovanjskem kompleksu Situla. Moški dom predstavljamo v rubriki Odprta vrata.

Podrobno tudi o majhnih kopalnicah in zakaj v njih ni prostora za napake. Opremljanje kopalnic zadnje čase doživlja velike spremembe – iz prostorov za osebno higieno se spreminjajo v oaze sprostitve in razvajanja. A večina – predvsem tisti, ki živimo v blokih – o veliki in razkošni kopalnici, kakršne gledamo na sejmih in v revijah, lahko le sanja. Kako torej na nekaj kvadratnih metrih urediti majhno, a funkcionalno kopalnico?

Bistvene lastnosti pametne hiše, ki jih omogočajo pametne inštalacije, so zagotavljanje energijske učinkovitosti, večja varnost, udobje in oddaljeno upravljanje naprav, vgrajenih v naše domove, z enega mesta, tudi s pametnim telefonom, tabličnim ali osebnim računalnikom. Več o pametnih hišah najdete v članku z naslovom Upravljanje
 po scenarijih.

V zadnjem delu priloge pa o trajnicah, ki so muhaste, dokler 
jim ne ustrežemo. Za trajnice na okrasnem vrtu se večinoma odločimo zato, ker od njih pričakujemo dolgoživost in trpežnost. Pri izbiri vrst in sort, od katerih si želimo, da bi nas razveseljevale s cvetenjem, lepimi listi in obliko rasti, so zato prvo sito prostor in lastnosti tal, kjer bodo rasle. A velja tudi, da v naravi ni ostrih ločnic, zato si velikokrat želimo sami preizkusiti, kako se bo kakšna zahtevnejša rastlina, v katero smo se zagledali, obnesla v naši oskrbi.