Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

V tokratni številki Delaindom

V tokratni številki priloge Deloindom, 24. februarja 2016, preberite:

Razkošna vila Rachele s panoramskim pogledom na morje, ki jo predstavljamo v rubriki Odprta vrata, se je v zadnjih tednih prelevila v domovanje za osem parov, ki bodo sodelovali v resničnostnem šovu Bitka parov. Ta spomladi prihaja na spored POP TV. Za preobrazbo vile je poskrbela Špela Jelovčan. Kako so jo preuredili za potrebe snemanja, preberite v članku z naslovom Razkošna 
vila za 
Bitko parov.

Notranje stopnice so v sodobni arhitekturi dobile povsem nov pomen – iz temačnega prostora v odmaknjenem delu hiše so se prelevile v privlačen arhitekturni element. Na kaj je treba biti pozoren pri njihovem načrtovanju, smo povprašali dva izkušena arhitekta, posebno pozornost pa namenjamo tudi notranjim stopnicam za majhna stanovanja.

V članku z naslovom Suha polena in skrbno kurjenje zmanjšujejo emisije pa pišemo o kurjenju z drvmi. V Sloveniji namreč kar dve tretjini delcev PM10 izpustijo v zrak zastarele kurilne naprave na les, še posebno če se v njih kurijo premalo suha drva in na nepravilen način. Tudi do dvajsetkrat manjše izpuste dosegajo sodobne peči na les z avtomatiziranim dodajanjem kuriva in samodejno regulacijo dovoda zgorevalnega zraka.

V vrtnem delu priloge pa o vzgoji sadik plodovk in zakaj jih ne smemo pomehkužiti.

P. S. Naslednjo sredo priloga Deloindom zaradi spremenjene sheme izhajanja ne bo izšla. Nove vsebine za vas pripravljamo 9. marca 2016.