Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

V tokratni številki Delaindom

V tokratni številki priloge Deloindom, 24. februarja 2016, preberite:

Razkošna vila Rachele s panoramskim pogledom na morje, ki jo predstavljamo v rubriki Odprta vrata, se je v zadnjih tednih prelevila v domovanje za osem parov, ki bodo sodelovali v resničnostnem šovu Bitka parov. Ta spomladi prihaja na spored POP TV. Za preobrazbo vile je poskrbela Špela Jelovčan. Kako so jo preuredili za potrebe snemanja, preberite v članku z naslovom Razkošna 
vila za 
Bitko parov.

Notranje stopnice so v sodobni arhitekturi dobile povsem nov pomen – iz temačnega prostora v odmaknjenem delu hiše so se prelevile v privlačen arhitekturni element. Na kaj je treba biti pozoren pri njihovem načrtovanju, smo povprašali dva izkušena arhitekta, posebno pozornost pa namenjamo tudi notranjim stopnicam za majhna stanovanja.

V članku z naslovom Suha polena in skrbno kurjenje zmanjšujejo emisije pa pišemo o kurjenju z drvmi. V Sloveniji namreč kar dve tretjini delcev PM10 izpustijo v zrak zastarele kurilne naprave na les, še posebno če se v njih kurijo premalo suha drva in na nepravilen način. Tudi do dvajsetkrat manjše izpuste dosegajo sodobne peči na les z avtomatiziranim dodajanjem kuriva in samodejno regulacijo dovoda zgorevalnega zraka.

V vrtnem delu priloge pa o vzgoji sadik plodovk in zakaj jih ne smemo pomehkužiti.

P. S. Naslednjo sredo priloga Deloindom zaradi spremenjene sheme izhajanja ne bo izšla. Nove vsebine za vas pripravljamo 9. marca 2016.

Komentarji