Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Do skladnega doma z našo pomočjo

Za mnoge je pozitivna sprememba predvsem tista, ki se zgodi na hitro, saj jih poživi. Hitra sprememba pa ni nujno tudi tvegana – lahko je načrtna in dobro premišljena. Prav takšna je dobrodošla, ko želimo v svoj dom vnesti svež veter. Če mislite, da boste sami težko povezali detajle v interierju v rdečo nit, vam pri tem pomagamo.

Sodelujemo namreč z ekipo arhitekturnega biroja Celovito, ki predlaga rešitve za vaše probleme. Ker je preurejanje stanovanja obsežen projekt, smo se odločili, da se bomo v primerih, ki jih objavljamo v rubriki Stilska osvežitev v tiskani različici priloge in na naši spletni strani, omejili na primere, ki ne zahtevajo posegov v tloris stanovanja. Ne bomo torej predlagali rešitev, ki bi zahtevale gradbena dela, temveč predvsem razporeditev obstoječe opreme, dopolnitev z enim ali dvema novima kosoma pohištva, predlagali usklajeno barvno paleto, tekstilne in dekorativne dodatke ... Od vas pričakujemo opis želje za osvežitev enega prostora z merami prostora in pohištva, fotografijo trenutnega stanja velikosti najmanj 3 MB in tloris. Zelo je pomembno, da napišete, kakšne so vaše bivalne navade, kakšen slog in barve so vam ljube, da bi vam bilo preurejeno domovanje čim bolj pisano na kožo.

Pa še želja glede fotografije: od vas dobivamo veliko vprašanj, h katerim so priložene neostre ali temne fotografije, zato bi vas radi spodbudili, da se z njimi potrudite, saj bodo v naši tiskani prilogi objavljene čez pol strani. Četudi ste se prostora, za katerega pričakujete predlog, morda že naveličali, ga skušajte na fotografiji predstaviti v čim boljši luči.

Vprašanja sprejemamo na naslovu Deloin­dom, Dunajska 5, 1509 Ljubljana ali po elektronski pošti deloindom@delo.si, s pripisom Stilska osvežitev doma. Ne pozabite pripisati svojega imena, priimka, točnega naslova, telefonske številke in po možnosti elektronskega naslova.

J. B.