Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

5 idej za poletno osvežitev

Visoke temperature so končno tukaj, pa se poletje niti še ni dobro začelo. To je tudi čas druženja in sproščenih zabav, zato smo poiskali nekaj idej za poletno osvežitev, ki nam bodo v prihodnjih mesecih prišle še kako prav.

Steklen kozarec s potiskom

Letos so pravi hit različni tropski motivi, ki ne smejo manjkati niti na poletni zabavi ali pikniku. Stekleni kozarci s pisanimi potiski bodo lepo poživili sproščeno druženje, miza pa bo še posebej zabavna, če boste med seboj kombinirali različne motive.

Steklenička z ovojem iz filca

Poletno vročino boste lažje premagovali z velikimi količinami vode. Da bo ta kar se da dolgo hladna in sveža, pa bo poskrbel poseben ovoj iz filca, ki pomaga ohranjati temperaturo vode in hkrati ščiti steklenico pred morebitnimi udarci in poškodbami.

Silikonski model za ledene kozarčke

Kaj je v teh vročih dneh bolj kul kot kozarec iz ledu? Silikonske modelčke v obliki kozarčkov lahko napolnite z vodo ali pa celo z najljubšim sokom in zmrznete.

Kocke za hlajenje pijače

Namesto ledu lahko za hlajenje pijače uporabite kocke, ki so izdelane iz nerjavečega jekla in posledično ne razredčijo pijače. Napolnjene so z gelom, ki vzdržuje pijačo prijetno hladno in primerne za večkratno uporabo, saj jih lahko vedno znova zmrznete in ponovno uporabite.

Modeli za pripravo sladolednih lučk

Doma narejenega sladoleda ne bodo veseli le otroci, če pa bo ta še zanimivih oblik, bo zagotovo hit prav vsake poletne zabave. Pustite domišljiji prosto pot in ustvarite zanimive okuse, ki bodo pomagali ohladiti pregreta telesa. 

-----

Izdelke, ki jih omenjamo, najdete na spodnjih povezavah:

K. Ž.