Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Podjetje Akron praznuje 25 let

Podjetje Akron letos praznuje 25 let, od kar so začeli z izdelavo pohištva po meri, po željah ljudi. Začeli so z vgradnimi omarami po meri, nadaljevali pa tudi s pohištvom po meri za druge prostore, na primer spalnice, dnevne sobe, otroške in mladinske sobe ter pisarne.

"Iz male delavnice, v kateri so se izdelovale izključno vgradne omare, smo postali visoko tehnološko podjetje z lastnim razvojem, prodajno mrežo po Sloveniji, Avstriji in Hrvaški. Prodajni program Akrona se je v teh letih razširil na izdelavo pohištva po meri," so ob tem jubileju zapisali v podjetju Akron, v katerem je kljub razširitvi prodajnega programa njihov paradni izdelek še vedno vgradna omara z drsnimi vrati. Ob tem še dodajajo, da se v celoti poskušajo prilagoditi meram prostora, željam in potrebam uporabnika.

A. Z.