Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij
Foto: Voranc Vogel/Delo
Foto: Voranc Vogel/Delo

Dijaški natečaj Oblikuj svojo svetilko

Dijaki lahko sodelujejo na arhitekturnem natečaju Oblikuj svojo svetilko. Sodelujoči v natečaju morajo prototip svetilke izdelati iz belega tršega papirja, vanj vstaviti žarnico ter izdelek predstaviti na edinstven način. Zmagovalca, ki bo prejel letno naročnino na revijo Outsider, bodo razglasili 5. junija na zaključni prireditvi fakultete za arhitekturo.

Oblika svetilke naj bo poljubna, največjih dimenzij 30x30x30 cm. Sodelujoči v natečaju morajo izdelek poimenovati in predstaviti na edinstven način s skico, fotografijo, kolažem, videom ali na drug način.

Zainteresirani naj predlog oddajo po elektronski pošti na naslov uros.rustja@fa.uni-lj.si, s pripisom: dijaški arhitekturni natečaj, ime projekta, Ime, priimek, naslov, elektronska pošta, srednja šola.

K. Ž./STA