Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij
Foto: Matej Družnik/Delo
Foto: Matej Družnik/Delo

Previdno, vsiljivci se predstavljajo kot zaposleni Elektra Ljubljana

V družbi Elektro Ljubljana opozarjajo na neznance, ki se predstavljajo kot pooblaščene osebe družbe in s pretvezo poskušajo vstopiti v domovanja odjemalcev ter jih nagovoriti k podpisovanju zavezujočih pogodb za električno energijo in zemeljski plin. Kot so zapisali v sporočilu za javnost, so o tem že obvestili tržni inšpektorat.

Svojim odjemalcem na Elektro Ljubljana svetujejo, naj bodo previdni pri obisku neznancev pri njih doma. Kot navajajo, poskušajo neznanci z lažnim predstavljanjem kot zaposleni v družbi Elektro Ljubljana vstopiti v domove ljudi in jih nagovoriti k podpisovanju zavezujočih pogodb za električno energijo in zemeljski plin.

V Elektro Ljubljana so pojasnili, da so zaradi "ogrožanja varnosti naših odjemalcev in nepoštenih poslovnih praks" že podali prijavo na tržni inšpektorat. Odjemalcem svetujejo, naj ob vsakem obisku zaposlenega Elektra Ljubljana zahtevajo, da se ta legitimira z delovno izkaznico.

K. Ž./STA