Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Predavanje o divjih in eksotičnih živalih

V torek, 14. junija, ob 18. uri bo v Knjižnici Otona Župančiča potekalo že tretje v sklopu šestih tematskih predavanj o zaščiti živali. Tokrat bo govora o divjih in eksotičnih živalih ter trgovini z njimi.

Organizator predavanj, Društvo za zaščito živali Ljubljana, želi opozoriti na številne napačne predstave ljudi o življenju divjih in eksotičnih živali v ujetništvu, pozornost pa bodo posvetili tudi trgovini z njimi, problematiki cirkusov, bivanju živali v ujetništvu in nenazadnje vprašanju divjih živali kot hišnih ljubljenčkov.

Cikel tematskih predavanj z naslovom Nikoli ne vemo preveč, se je sicer začel že sredi aprila, predavanja pa so na sporedu enkrat mesečno v dvorani v 3. nadstropju Knjižnice Otona Župančiča, na Kersnikovi v Ljubljani.

K. Ž.