Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Zanesljiv izvajalec

Vprašanje

Pozdravljeni. Želimo zamenjati dve balkonski ograji, narejeni naj bosta iz aluminija. Ogledali smo si že nekaj spletnih strani in obiskli enega izvajalca, ki nam je izdelal ponudbo in smo se dogovorili za ogled na licu mesta. Pa ga nikakor ne dočakamo ... Verjetno lahko enak odnos pričakujemo tudi v primeru morebitnega dogovora za posel.
Poleg kvalitetne izvedbe samih ograj nam je zelo pomemben korekten odnos: dogovor glede roka, pravočasno obveščanje o spremembi ipd. Prepričani smo, da obstajajo tudi takšni izvajalci. Nam lahko na podlagi lastne izkušnje koga svetujete?
Vnaprej najlepša hvala.

Odgovori

1

Letos smo pri hiši imeli dva različna izvajalca za tri ograje in oba sta se držala rokov, prišla sta ob dogovorjenem roku na ogled in v dogovorjenem roku sta izvedla storitev. Z obema smo bili zadovoljni. Kovinsko ograjo na notranjem stopnišču nam je naredilo podjetje Dobinox, Matej Dobovšek, s. p., Zg. Bitnje 105, Žabnica, tel. 040/934-092.

Balkonski ograji, stekleno v kombinaciji s kovino in ograjo z barvanim aluminijem, nam je izdelalo podjetje Flexvar, Marko Zaplotnik, s. p., Goriče 43, Golnik, tel. 041/714-815.

Janja (preko spletne strani)