Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Kam po kuhinjo?

Vprašanje

Kupila sem staro stanovanje in počasi prenavljam. Ob vsej ponudbi na trgu se počutim že prav zmedeno in ne vem, komu sploh zaupati. Ne bi rada nasedla ugodni ponudbi in čez nekaj let spet iskala novo kuhinjo. Kam se zdaj splača po kvalitetno in cenovno ugodno kuhinjo?

Odgovori

1

Pozdravljeni

Ukvarjam se z izdelavo pohištva,delamo kvalitetno in cenovno konkurenčno pohištvo po meri.Če želite me lahko pokličete na 040 792 063 Sebastjan
Nekaj naših izdelkov pa si lahko ogledate na http://www.se-mont.net

Sebastjan (preko spletne strani)
2

Mi smo poceni kuhinjo dobili v BTC-ju, v Merkurju znamke Master. Ful prijazni prodajalci, vse ti izrišejo po meri... za 2,6 metra kuhinje smo dali 1600 EUR vključena kuhalna plošča, vgradni hladilnik, napa in pomivalno korito. Bela tehnika je znamke Beko. Vsi predali in vrata imajo mehko zapiranje že v osnovi . Tudi dostave in montaže nam ni bilo treba plačati, imajo res veliko izbiro barv lesa in pultov in vse vključeno v ceno. Kuhinjo so nam pripeljali in zmontirali že v dveh tednih. Drugače imajo rok 30 dni. Monterji so nam šli celo toliko na roko, da so na našo željo nalepili na steno plastično ozadje, ki ga sploh nismo kupili pri njih, ter nam brez kakršnih koli problemov izrezali luknje za vtičnice. Pri tem so se res potrudili in je na koncu zelo lepo izpadlo. Lahko rečem samo, da smo izredno zadovoljni!

Maja (preko spletne strani)
3

Lepo pozdravljeni.

To je vprašanje, ki si ga marsikateri zastavi pred vsako investicijo.
A jaz vam vseeno svetujem, da se sedaj, ko se odločate za novo kuhinjo, odločite za izdelavo po meri ter vaših potrebah.
A vendar vam priporočam, da ne izberete najugodnejše ponudbe.
Nas mizarjev je pa kar nekaj.

Če vas zanima, se vam priporočam kot mizar z dolgoletnimi izkušnjami.

Več o izdelkih si lahko ogledate na tej povezavi.
www.jozemizar.com

JožeSelan (preko spletne strani)
4

Razne lesne industrije kar bruhajo izdelke, cenovno ugodne na kratki rok, ko pa malo bolje pogledaš v »drobovje« pohištva, se pokaže marsikaj glede kakovosti! Imam zelo malo rabljeno kuhinjsko pohištvo Gorenje, za nasvet, kakšno pohištvo kupiti, pa me lahko pokličete. Z veseljem vam svetujem – imam mizarstvo že 30 let, sem svetovalec, projektant, izdelovalec, skratka, vse na enem mestu. Izdelava, montaža, servis, obnova, vse, kar je povezano z lesom: od vrat, stopnic, ograj, omar, mize, stoli, klopi … Moja tel. št. je 031/854 692.

Rafko (po elektronski pošti)
5

Rad bi pohvalil revijo Delo in dom, ker mi nasveti bralcev vedno najdejo pot do prave odločitve. V prejšnji številki sem opazil, da je bila bralka neverjetno zadovoljna z nakupom kuhinje Master v BTC-ju, v Merkurju. Ker jo imam tudi sam namen kupiti sem se odločil, da preverim. Kuhinje so res narejene za dolgo uporabo. Prodajalec mi je povedal, da so izdelane v Sloveniji pri domačem mizarju in imajo zato tudi zelo kratek dobavni rok ter ugodne cene. Ker je zame najpomembnejša kvaliteta ter praktična uporabnost, sem se odločil za nakup pri njih. Prodajalec mi je namignil, naj še malo počakam, ker bodo imeli v mesecu aprilu akcijo in bom dobil ob nakupu kuhinje še LCD televizor za 1EUR. Čeprav televizorja ne potrebujem, sem bil prijetno presenečen, da se v današnjih časih še vedno najde prodajalec, ki je na strani stranke in seveda podjetje, ki to dopušča.

Andraž (preko spletne strani)
6

Dilema, ... kam po kuhinjo. Toliko dela in stroškov z obnovo stare hiše, zdaj si je pa še žena zaželela novo kuhinjo ;(
Ko berem objave in komentarje, se težko odločim za enega ponudnika. No, nekje je potrebno začeti.

Danes nameravam drugič obiskati salon Master kuhinj v Merkurju BTC Ljubljana. Imajo veliko objav in zapisov o slovenskih kuhinjah, hitri dobavi in montaži, kuhinjah po meri ....

Resnično so se prilagodili mojim zahtevam. Še malenkosti dorečemo, ... in že nestrpno pričakujemo NOVO kuhinjo.

Zahvala gre zaposlenima za potrpljenje ob vseh mojih spremembah, popravkih, ...

Priporočam Master kuhinje !

GerdinT (preko spletne strani)
7

Živjo,

za različno kuhinjsko pohištvo, se lahko obrnete na podjetje Pani design iz Polhovega gradca. Nudijo čudovite jedilne mize http://www.pani.si/jedilne-mize in drugo pohištvo narejeno po meri.

Anže (preko spletne strani)
8

Končno sva dobila najino sanjsko kuhinjo. Moram pohvalit prodajalca in monterje podjetja Master kuhinje za njihovo korektnost. Že v ponedeljek so naju poklicali in sporočili, da se danes oglasijo. Fantje so pozvonili že ob 7.00 uri in do 11 je bila kuhinja postavljena, ... na koncu so vse pospravi in celo posesali, moram reč, kapo dol.
V njihovem salonu v Kranju sva bila vsaj 5x. Skupaj smo spreminjali postavitev, delali izrise, menjali barve, primerjali vzorce, pa vzorce domov pa nazaj pa kakšen bo laminat pa .... joooj nešteto poti.
Želela sva, kar se da optimalno izkoristiti najin prostor. Res hvala prodajalcem za potrpežljivost in koristne nasvete in napotke.

Res priporočam SALON MASTER KUHINJE KRANJ Primskovo
p.s.
zdaj se z njimi dogovarjava še za novo otroško sobo in omare na hodniku
res da dolgo traja, varčujeva in spreminjava svoje gnezdo, ko se spet naberejo €

tomazG (preko spletne strani)
9

Pozdravljeni
Tudi jaz sem uspešen in cenovno dostopen proizvajalec notranjega pohištva
Lahko me pokličete in dogovorili se bomo za izdelavo po vaših merah in željah
Rafko
031854692

Rafko (preko spletne strani)
10

Jaz sem bil zadovoljen z Avbljem iz Moravč. Če si iz Ljubljane ali Kranja jih kar kontaktiraj https://www.vsestoritve.com/avbelj-milan-sp---mizarske-storitve

Jaka M (preko spletne strani)
11

Izdelujemo vso notranjo opremo po meri .klasične .moderne in tudi masivne kuhinje.izdelujemo pohistvo za dnevne sobe in spalnice.vse kar zajema mizarska dela po ugodni in dostopni ceni.delamo po celi Sloveniji za ves naše storitve nudimo dostavo in montažo.
Več informacij. 070144087

Boris cresnik (preko spletne strani)