Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij
Foto: Kickstarter
Foto: Kickstarter

Na Kickstarterju še en slovenski hit: inovativno držalo za srajce

Slovenski podjetnik Nik Vene na platformi za množično financiranje Kickstarter uspešno zbira sredstva za inovativno držalo za srajce S-holder. Po treh tednih kampanje je Vene za produkt zbral že več kot 68.000 dolarjev oz. 63.000 evrov ter s tem za več kot 13-krat presegel prvotno zadani cilj, ki je znašal 5000 dolarjev.

Kot je povedal Vene, držalo za srajce poskrbi za to, da uporabnikova srajca ostane lepo napeta, tudi če se ta skloni, usede ... Zaenkrat ciljajo le na moške uporabnike, a bodo kmalu začeli delati na produktu za ženske, saj želijo razviti celotno kolekcijo ženskih in moških produktov, je razkril.

Inovativno držalo S-Holder je sicer izpopolnjena različica predhodnika T-Holder, s katerim je Vene že lani osvajal Kickstarter. Stran tokratne kampanje se nahaja na tem mestu. Kampanjo je podprlo že preko 1600 podpornikov, njen uspeh pa Vene pripisuje dobremu odzivu ljudi, ki so bili s prvim produktom tako zadovoljni, da so sedaj kupili še drugega.

Novo držalo se od predhodnika razlikuje po novih nastavljivih stranskih elastikah, novih zaponkah in novih barvah. Držalo je trenutno na voljo v treh barvah, in sicer črni, bež in mornarsko modri, zanj pa je potrebno odšteti slabih 40 dolarjev.

K. Ž./STA
  • Janko 12.02.2017 reply

    Inovativno??? Dajte no. Take zadeve uporabljajo ameriški oficirji že od nekdaj, le da spodnji del elastike pritrdijo na nogavico.