Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij
Novo, večje in zmogljivejše indukcijsko kuhališče. - Foto: arhiv podjetja Gorenje
Novo, večje in zmogljivejše indukcijsko kuhališče. - Foto: arhiv podjetja Gorenje

Novo, še zmogljivejše indukcijsko kuhališče

Podjetje Gorenje je predstavilo novo indukcijsko kuhališče s povečano močjo delovanja, ki naj bi po njihovih navedbah omogočalo kar do 20 odstotkov hitrejše kuhanje v primerjavi s klasično indukcijo.

Nova indukcijska kuhališča, ki so jih poimenovali XtremePower, so poleg standardne širine 60 cm na voIjo tudi v širinah 77 cm, 90 cm in 110 cm. Med drugim je na voljo tudi model s posebnim ovalnim grelom, ki je primerno za pečenje rib ali večjih kosov mesa.

Podjetje Gorenje pa je tudi med 38 najbolj zaupanja vrednimi blagovnimi znamkami v Sloveniji, ki jim je Mladinska knjiga z uredništvom revije Reader's Digest podelila nagrado Trusted Brand 2011. Omenjeno nagrado so prejeli peto leto zapored. V letošnji raziskavi je sodelovalo 6.997 blagovnih znamk, med katerimi so potrošniki izbirali najbolj zaupanja vredne. Gorenju je ta naziv prisodilo 69 odstotkov vprašanih.

A. Z.