Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Q-nepremičninska družba je Mreža nepremičnin

Letošnja zmagovalka ocenjevanja za največjo odličnost med nepremičninskimi agencijami, ki ga podeljuje Planet GV že četrtič zapored, je nepremičninska agencija Mreža nepremičnin iz Ljubljane. Priznanje so podelili na nedavni Slovenski nepremičninski konferenci. Nagrada je priznanje za kakovost organizacije, ki se ukvarja z nepremičninami.

Namen priznanja oziroma nagrade je prepoznati družbe, ki sistematično izboljšujejo kakovost svojih storitev, ter jih spodbuditi k nadaljnjim projektom posodobitve dela, znanja in komuniciranja. Priznanje odraža tudi celovitost in odličnost sodelovanja s strankami.

Podeljevalci so med drugim ocenjevali celovitost ponudbe, poprodajne dejavnosti in oceno internetnih strani, ki so pri prodaji nepremičnin vse bolj pomembne. Letos so v okviru tekmovanja preverjali tudi odzivnost agencij s tako imenovanim skrivnim klicem. Ugotovili so, da imajo nepremičninske družbe v Sloveniji na tem področju še veliko rezerv in možnosti za izboljšave.

Zoran Veleski, direktor Mreže nepremičnin, ki je v vseh omenjenih kategorijah prejela najvišje ocene, je ob tem povedal: »Veseli smo priznanja za kakovost našega dela in storitev. K odličnosti poslovanja in sistematičnemu izboljševanju kakovosti stremimo že od svojih začetkov pred več kot 10 leti. Nenehno se izobražujemo, tako pri nas kot v tujini, ter išèemo nove, uporabniku prijaznejše in hitrejše poti do nepremičnin«.