Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij
Preprost in prefinjen stol Asia je izdelan iz lesa in belega usnja.  - Foto: Uroš Hočevar/Delo
Preprost in prefinjen stol Asia je izdelan iz lesa in belega usnja. - Foto: Uroš Hočevar/Delo

Vragolije z dodatkom: tokrat podarjamo stol Asia

Na naši spletni strani smo skrili že peti »dodatek« – če ga najdete med vsebinami in vam bo nato naklonjen še žreb, bo lahko vaš. Tokrat podarjamo bel eleganten stol Asia, italijanskega proizvajalca Mathias.

V sodelovanju s podjetjem Elementare smo v spletni nagradni igri Vragolije z dodatkom skrili že peti razstavni eksponat iz njihovega salona. V obliki fotomontaže se skriva v enem od člankov na naši spletni strani. Preprost in eleganten stol Asia odlikujeta kakovost in trajnost, saj je izdelan iz kombinacije lesa in belega usnja, zato je vedno "trendi".

Pravila igre ostajajo nespremenjena: poiščite "dodatek" in nam prek elektronske pošte na naslov igreDD@delo.si sporočite, v katerem prispevku se skriva, zraven pa pripišite še svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefon in datum rojstva). Fotomontažo z dodatkom, torej stolom, vsako sredo premaknemo v drug članek, vsak posameznik pa lahko s pravilnim odgovorom sodeluje le enkrat na teden.

Med vsemi pravilnimi odgovori bomo izžrebali zmagovalca, ki bo za nagrado prejel omenjeni stol priznanega italijanskega proizvajalca, specializiranega prav za stole in mize. Zmagovalca bomo razglasili prvo sredo v marcu.

Za podrobnejša navodila o sodelovanju si preberite Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri Vragolije z dodatkom.
 

K. Ž.