Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Velika novoletna nagradna igra: Praznična razvajanja

Priloga Deloindom in trgovine 1001 dar obdarujejo bralke in bralce. Med vas bomo razdelili 14 prisrčnih in hkrati uporabnih daril, s katerimi se boste lahko razvajali med prazniki in pozneje, ko bo leto že v polnem zamahu. Sodelujte v veliki nagradni igri, zadnji letos, in če vam bo sreča naklonjena, se boste z enim od daril razvajali prav vi.

Eno izmed 14 daril bo morda vaše, če boste odgovorili na nadvse lahko vprašanje, ki ga najdete na spodaj natisnjeni glasovnici, poiščete pa ga lahko tudi na naši spletni strani www.deloindom.si in spletni strani www.1001dar.si ali pa obiščite katero od petih prodajaln 1001 dar in prosite prijazne prodajalke za glasovnico. Vprašanje je tako lahko, da bo znal nanj brez premisleka odgovoriti vsak otrok. Morda je to priložnost, da izbiro pravilnega odgovora prepustite njim, saj tri može, ki jih najdete med ponujenimi odgovori, decembra najbolj nestrpno čakajo prav najmlajši. Na kupon morate vpisati še svoje podatke, torej ime in priimek, naslov, po možnosti elektronski naslov, telefonsko številko. Pravilno izpolnjenega oddajte najpozneje do 11. decembra. Poti, da bo vaš pravilni odgovor prišel do nas, je več: lahko ga z običajno pošto pošljete na naslov Deloindom, Dunajska 5, 1509 Ljubljana, s pripisom Praznična razvajanja; lahko ga oddate v prodajalnah 1001 dar ali prek obeh spletnih strani.

Ker so trije dobri možje decembra izjemno zaposleni, bo pri nas darila delila tehnologija. Računalnik bo med vsemi, ki boste sodelovali v iskanju enega od dobrih mož, izžrebal 14 bralk oziroma bralcev, ki boste prejeli privlačno darilo za praznično razvajanje. Komu smo namenili decembrsko srečo, bomo sporočili 18. decembra. Prisrčno vas vabimo k prazničnim razvajanjem!

Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igiri "Praznična razvajanja" si preberite TUKAJ.

 • Anka Breskvar 26.11.2013 reply

  zanimive varnostne kode

 • Jelka 26.11.2013 reply

  Veliko lepega vam želim še naprej.

 • BISERKA 26.11.2013 reply

  DEDEK MRAZ

 • Igor Logar 26.11.2013 reply

  dedek maraz