Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Marlesov prvi pomladni dan odprtih vrat

Podjetje Marles to soboto, 19. marca, med 10. in 16. uro, vabi na letošnji prvi pomladni dan odprtih vrat. V okolici Ljubljane bo premierno predstavljena že vseljena visokoučinkovita nizkoenergijska Hiša R Individual.

Hišo odlikujejo drzna zasnova, sodobna tehnologija in energijska učinkovitost, arhitektura pa je prilagojena zahtevi po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Kombinacija svetlih čistih površin in kakovostni naravni materiali pri katerih prevladuje les, so odlike, ki kupcem z občutkom za ekologijo omogočajo uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja.

Obiskovalcem bodo ob dnevu odprtih vrat na voljo strokovnjaki in arhitekti, proizvajalec montažnih objektov pa bo predstavil tudi nekatere nove pomladne ugodnosti in ponudbe.

Informacije o natančni lokaciji in obrazec za prijavo na dogodek so na voljo na spletni strani organizatorja.

K. Ž.