Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij
Foto: Ljubo Vukelič/ Dokumentacija Dela
Foto: Ljubo Vukelič/ Dokumentacija Dela

Krajinska ustvarjalnica za otroke

Umetnostna galerija Maribor znova gosti arhitekturne ustvarjalnice v organizaciji Zbornice za arhitekturo in prostor. Tako bodo lahko otroci v soboto, 21. maja 2011, med 10. in 11.30 uro na delavnici z naslovom Dvorišče po meri otrok in najstnikov pod vodstvom krajinskih arhitektov Špele Recer in Roberta Gostinčarja z osnovnimi materiali (kot so karton, papir, vrvi, guma in les) ustvarili javni prostor.

Iskali bodo ureditve, ki omogočajo igro, a to niso igrišča, ki bi ponujala zatočišče, temveč ureditve odprtih prostorov, ki omogočajo veselje. Ustvarjalnica, ki bo v UMG na Strossmayerjevi 6 v Mariboru, je namenjenim otrokom od četrtega do 14. leta, vstop pa je prost.

A. Z.