IŠČETE:

Katera živila so najbolj »umazana«

Največ ostankov pesticidov vsebujejo jagode in špinača, najmanj pa avokado in sladka koruza, kažejo najnovejši izsled...

Preberite več >

Hruška kot Buda, breskev kot žensko spolovilo

Praktični Japonci so že pred desetletji izumili kockaste lubenice, ki jih je laže spraviti v hladilnik, v skladišču z...

Preberite več >

Lani nizka samooskrba z zelenjavo in sadjem

Prebivalec Slovenije je lani za prehrano porabil največ žit, zelenjave, mesa, svežega sadja in krompirja. Domača prid...

Preberite več >

Sadje in zelenjava z največ pesticidi

Največ ostankov pesticidov najdemo v jagodah, špinači, nektarinah, jabolkih in breskvah, najmanj teh zdravju škodljiv...

Preberite več >

Prve ocene: pozeba hujša od lanske

Po prvih ocenah slovenskih sadjarjev je lahko škoda, ki jo je minuli teden povzročila pozeba, večja kot lanska. Ker s...

Preberite več >

Vse več pesticidov v sadju in zelenjavi

Po podatkih Evropske agencije za varnost hrane je bilo let 2013 v sadju in zelenjavi več pesticidov kot leto poprej –...

Preberite več >

Rastlinjaki: Uporabni vse leto

Letošnje poletje je številne spravilo na rob obupa, saj so za vsako ceno hoteli rešiti paradižnik. Vendar v takem vre...

Preberite več >

Več zanimanja za integrirano pridelano hrane iz slovenske Istre

Od julija lani do septembra letos se je prodaja integrirano pridelane zelenjave in sadja iz slovenske Istre povečala ...

Preberite več >

Sadje sonca

Pred dnevi je izšla izredno lepa knjižna monografija Sadje sonca, ki opozarja na neprecenljivo vrednost ogrožene nara...

Preberite več >

Ekološka kmetija Bogovič: Začelo se je z jagodami

Jagode so zrele, ko enakomerno pordeči ves sadež s konico vred, lističi okrog peclja pa dobijo obliko dvignjenega ovr...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE