Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij
Foto: Aleš Černivec/dokumentacija Dela
Foto: Aleš Černivec/dokumentacija Dela

Stenske poslikave: katera je najlepša, najbolj izvirna in najbolj zanimiva

Pred nami je le še sklepno dejanje nagradne igre Stenske poslikave, ki je zadnji mesec potekala na naši spletni strani. Minuli teden prijave za sodelovanje niso bile več mogoče, medtem ko se glasovanje za prijavljene kandidate izteče danes, 14. marca, opolnoči.

V treh tednih, kolikor je bilo časa za prijave, smo na naš naslov prejeli fotografije 87 poslikav. Vsaka od njih je nekaj posebnega, najbolj pa nas veseli dejstvo, kako ustvarjalni in izvirni ste naši bralci. Tokratni natečaj je zares pravi dokaz, da enobarvne stene niso več v modi, še zlasti ko govorimo o otroških sobicah. Takšnih poslikav smo prejeli največ, a to še ne pomeni, da bodo nagrajene ravno te – v zadnjih dneh glasovanja so se namreč v ospredje prebile tudi poslikave nekaterih drugih prostorov.

Zmagovalce bomo razglasili prihodnjo sredo, 21. marca, podelili pa bomo kar tri nagrade: enega nagrajenca bodo določili glasovalci na spletni strani – kot rečeno, glasovanje poteka le še danes (če bo po končanem glasovanju več prijav imelo enako povprečno oceno, bo zmagala tista z največjim številom glasov), enega bo izbralo uredništvo naše priloge, enega pa bomo izžrebali med vsemi tistimi, ki so po e-pošti (igreDD@delo.si) glasovali za prijavljene poslikave, zraven pa pripisali svoje osebne podatke. Vsi trije bodo prejeli darilne bone podjetja Slovenijales v vrednosti 40 evrov.

K. Ž.