Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Praznična miza za šest: Razkošje slovesnosti

Zlata je kameleonska barva – lahko je topla in vesela ali pa turobna in hladna. V tem prazničnem pogrinjku za šest je je le za odtenek, zgolj toliko, da skupaj z ognjem iz kamina poudari razkošje slovesnosti, ki smo ga tokrat priredili v okviru domačnosti.

Hitro boste ugotovili, da lahko že drobna zlata pika (okrasni šopek) pričara prav poseben videz. Če zlati barvi dodamo še rjavo, dobimo kombinacijo, ki spominja na barvne odtenke zemlje. Tako jo »postavimo na trdna tla« in ukrotimo njeno željo po razposajenosti. Rjave lesene bunkice se na prvi pogled upirajo eleganci krožnikov, pribora in kozarcev. Sodobno oblikovani veliki krožniki so v resnici pika na i tega pogrinjka in njihovi eleganci ter lepoti je treba podrediti celo jedilnik. Namenoma smo se izognili temu, da bi leseno mizo pokrili s prtom. Njeno lepo grobost smo omehčali z modnimi podstavki v zastrto zlatem odtenku. Zaradi mrežastega vzorca so komaj vidni, skupaj s steklenimi kamenčki, ki so razmetani po vsej mizi, pa lepo lovijo svetlobo ognja iz kamina.

  • Pogrinjki in dodatki: Kerin Povirk
  • Okrasni šopek in stekleni kamenčki: Pro-Mak
  • Torta: Janina Horvat, Torte tortice

Arhiv revije Deloindom+.